Közelít a péntek, mindenki a Radnótiba!

De tényleg HOLNAP? Ilyen gyorsan elment az idő? Vagy csak nekem tűnik gyorsnak? 

Még tisztán emlékszem a bajnokavató műsorára, a fellépőkre, az éremátadásra, valamint a szép győzelmekre! Nagy élmény volt mindannyiunknak... 

De közben elmúlt a nyár. Kis focistáink, akikkel együtt táboroztunk, már az iskolapadban ülnek és szívják magukba a tudást, délutánonként újra edzésre és zeneórára járnak. 
Pénteken ők is velünk lesznek. Piros-fehér szerelésbe öltözve vezetik majd NB I-es csapatunkat a pályára, az első NB I-es bemutatásra. 

18.15-től kezdjük műsorral az estét. Ének, zene, tánc, móka kacagás! Érkezzetek minél hamarabb, hogy beférjetek a csarnokba! 

20.30 órától igazi sztárok, tavalyi keretünk meghatározó legényei érkeznek majd. Edzőmeccsre hívták a TEK válogatottat, hogy felkészülésük minél jobban sikerüljön. Izgalmas meccsnek ígérkezik ez a második is!

De ez nem egyszeri alkalom lesz. Így szervezzük egész évünket. Hazai mérkőzéseit az NB I és NB II keret egymás után, pénteki napokon játssza majd 19 órás, majd 21 órás kezdéssel.

Szeretnénk, ha mindenki kikapcsolódni érkezne, hatalmas szurkoló-kedvét itt teljesíthetné be. Mindent megteszünk azért, hogy igazán jól érezzétek magatokat!

Várunk Mindenkit! A Kinizsi-család újra együtt! 
Legyen az egész csarnok piros-fehér!

"Mindenki együtt van, mindenki együtt lesz, a szurkolók, s a csapatunk!"