Közelít a péntek, videó a Vác elleni első meccs góljairól!

A Kinizsi háza táján az elmúlt napokban volt ok az ünneplésre, hiszen a lányok fantasztikus mérkőzéssel nyitották az évet (ennek a mérkőzésnek az összefoglalóját terveink szerint szerdán este megnézhetitek), de a Kinizsi-meccsdömping csak most veszi kezdetét.

Ennek következő lépcsőfoka a pénteki "felemás" dupla mérkőzés, hiszen Kun Gáborék Csömörre utaznak, hogy 20.15-ös kezdéssel megmérkőzzenek a hazai futsal egyik legpatinásabb csapatával, a Rubeolával az NB I-ben (a Radnótiban lejátszott meccsen 4-1-re nyertünk), míg a Szijjártó Péter vezette NB II-es csapatunkra hazai környezetben vár igazi presztízsmeccs, hiszen régi ismerősünket, a Vác csapatát fogadjuk 21 órától a Katlanban. Az első mérkőzés igen parázsra sikeredett, melyet nagy csatában, 6-5-re sikerült megnyernünk, még a szezon nyitányaként. Az alábbi linken megtekinthetitek a váci mérkőzés góljait! Jó videózást!

Pénteken töltsük meg ismét a Radnótit, és szurkoljunk NB I-eseinknek is Csömörön (tudjuk, ez nehéz feladat, de ha valaki, hát a MI SZURKOLÓTÁBORUNK képes erre)!
Zúgjon újfent: CSAK A KINIZSI! Ugye ismét segítetek, együtt újabb fantasztikus élményekben lehet részünk!
Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI!!!