Krizsán György visszatért a Kinizsibe!

A mai napon újabb érkezővel ismerkedünk meg, ráadásul a már bemutatott Morvai Tamás után második téli igazolásunk számára sem lesz ismeretlen Dunakeszi: a Rubeola FC Csömör csapatától visszatér a Kinizsi kötelékébe Krizsán György, akivel az alábbi cikkben foglalkozunk.

Krizsán György személyében tehát egy újabb volt Kinizsi-nevelés ölti magára ismét klubunk piros-fehér szerelését. Gyuri csakúgy, mint Morvai Tomi 2016. szeptember 26-án mutatkozott be a Biczi Gábor által irányított, NB II Közép-Keleti csoportjában szereplő felnőtt csapatunkban. Két szezon alatt 26 találkozón jutott szóhoz, ezeken a mérkőzéseken 3 alkalommal bizonyult eredményesnek. 2018 januárjában igazolt a Rubeola FC Csömör csapatához, ahonnan szinte pontosan egy évet követően érkezik most vissza csapatunkba. Első Kinizsis időszakában a felnőtt csapattal az NB II Közép-Keleti csoportjában bronzérmes lett, a Magyar Kupában pedig a Final Fourig menetelt, emellett az U20-as csapattal a II.osztályú bajnokságban ezüstérmet szerzett. Régi-új játékosunk Csömörön is eredményes évet töltött,  az elmúlt szezonban a Rubeolával megnyerte az NB II Keleti csoportját, majd az Osztályozó mérkőzésen fontos góllal járult hozzá a Tigrisek NB I-be jutásához, emellett pályára lépett a Magyar Kupában kiválóan menetelő, végül 2. helyen végző csapatban is. Reméljük, 20 éves nevelésünk színeinkben továbbra is hasonlóan eredményes lesz, a keddi Csakacsel elleni mérkőzésen Szente Tamás vezetőedzőnk már számolhat is a játékával. Köszönet a Rubeola FC Csömör csapatának az átigazolással kapcsolatos pozitív hozzáállásáért! Isten hozott ismét közöttünk Gyuri, sok sikert kívánunk újra piros-fehérben!

Krizsán György találatai a felnőtt csapatban:


Sorozatunk ezzel még koránt sem ért véget, a napokban folytatjuk új játékosaink bemutatását, így érdemes lesz gyakran büngészni felületeinket!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!