Kupameccsel folytatódik a hét: ma este Kinizsi-Romhány

Csapatunk maratoni futsal-hete második állomásához érkezik: a Kénoszt Ferenc vezette Dunakeszi Kinizsire ma este kupameccs vár, kedvenceink a Férfi Futsal Magyar Kupa 2. fordulójában az NB II Nyugati csoportjában szereplő Romhány SE csapatát fogadják hazai környezetben, a Radnótiban. A 20 órakor kezdődő összecsapáson a tét a legjobb 16 közé kerülés. A Kinizsi egyből megmutathatja, hogy a hétfői, Vác elleni vereség csupán kisiklás volt. Segítsük közösen, újabb fantasztikus hangulatot teremtve a legjobb 16 közé kedvenceinket, találkozzunk ma este a Radnótiban!

Jatek_romhanyTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Dunakeszi Kinizsi Futsal - Romhány SE kupamérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 20 óráig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A két csapat eddig négy alkalommal mérkőzött egymással, két Keszi-siker és egy Romhány-győzelem mellett egy ízben döntetlennel zárult a felek találkozója. Az összesített gólkülönbség 24-13 a Dunakeszi javára. Legutóbb a 2015/2016-os szezonban mérkőzött a két társaság, akkor mind a két találkozó Kinizsi-győzelmet hozott. Ami a bajnoki szerepléseket illeti, a Dunakeszi az elmúlt fordulóban veszítette el hét mérkőzést számláló veretlenségét a Dunakanyar rangadóján, azonban továbbra is első helyen áll a Kinizsi a Keleti csoportban. A Romhány a Nyugati csoportban még nyeretlen, a második helyezett Szigetszentmiklós elleni döntetlen mellett 9 alkalommal zártak pont nélkül, így a 11. helyen állnak a tabellán. Ennek fényében a Kinizsi a párharc esélyese, és Kénoszt Ferenc fiainak nem is lehet más célja, mint a 16 közé kerülés!

Az esti találkozóval még nem ér véget Dunakeszin a futsal-hét: december 1-én, pénteken ismét a Radnótiban lép pályára a Kinizsi, a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 13. játéknapján az MVFC II. Berettyóújfalu csapata érkezik a Radnótiba. A találkozó a szokásoknak megfelelően 20 órakor veszi kezdetét. Várunk mindenkit sok szeretettel, találkozzunk szerdán és pénteken este is a Radnótiban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal Magyar Kupa, 2. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ROMHÁNY SE
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. november 29 (szerda), 20:00

A 2. forduló többi találkozója:
Kiemelt: Rába ETO (címvédőként)
Göcsej SK – FTC Futsal-Fisher Klíma 0-3 (A Göcsej Visszalépése miatt a Ferencváros játék nélkül jutott tovább)

2017.11.29, szerda:
Csenger Futsal – Debreceni Egyetemi AC
Covritas Futsal Gödöllő – Újpest FC-220 Volt
MVFC Berettyóújfalu – Dunaferr DUE Renalpin FC
Bodon Péter FC – Kazincbarcikai Ördögök SE
REAC Sportiskola SE – PTE PEAC Digistar Futsal
BME-BT FC – Rubeola FC Csömör
UTE – 5 Stars-Érdi VSE
Bőny-Szavill Consulting – Swietelsky Haladás VSE
TFSE-Szertársport.hu – Szigetszentmiklós Futsal

2017.11.30, csütörtök:
Airnergy FC – ELTE-BEAC
PAFC-Mitre – Nyírgyulaj KSE
Vác Futsal SE – ScoreGoal Kecskeméti FC

2017.12.04, hétfő:
Aramis SE – Futsal Klub Veszprém

 

A második fordulóból továbbjutó 15 csapathoz csatlakozik a címvédő Rába ETO, a sorsolást követően a 3. fordulóban nyolc mérkőzéssel folytatódnak majd a Magyar Kupa küzdelmei.