Kupameccsel zárjuk az évet, Kinizsi-Kecskemét ma 20 órától

2017-ben utoljára lép pályára csapatunk. Kénoszt Ferenc vezette kedvenceink a Férfi Futsal Magyar Kupa 3. fordulójában a ScoreGoal Kecskemét csapatát fogadják. A Radnótiban 20 órakor kezdődő találkozó tétje a legjobb nyolc közé kerülés lesz. A következőkben a felek párharcát mutatjuk be.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Dunakeszi Kinizsi Futsal - ScoreGoal Kecskeméti FC mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 20:00-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A bajnoki kiírás tekintetében mind a két társaság az NB II Keleti csoportjában szerepel, ahol a Kinizsi a negyedik, míg a Kecskemét a hatodik helyről várhatja a bajnokság 2018-as folytatását. A két csapat ősszel Kecskeméten találkozott bajnoki mérkőzésen, akkor 6-3-as Dunakeszi-sikerrel zárult a találkozó. A Magyar Kupában mind a két csapat a 2. fordulóban csatlakozott a sorozathoz: november végén a Kinizsi hazai környezetben, a Romhány 9-4-es legyőzésével, míg a Kecskemét a Vác elleni, idegenbeli 4-1-es sikerével biztosította a helyét a legjobb 16 alakulat között.

A hírös városi csapattal az elmúlt években többször is összemérték tudásukat: összesen hét ízben mérkőztek a felek. Öt Dunakeszi-siker mellett két alkalommal osztoztak a pontokon a csapatok, a párharc gólkülönbsége 42-22 a Kinizsi javára. A statisztikák mellett azonban szót kell ejteni arról a nem elhanyagolható tényről, hogy az utóbbi találkozókon kiélezett mérkőzéseket vívnak egymással a felek! Ma este is  hasonló izgalmak várhatóak, már csak azért is, mivel a továbbjutás egy találkozón dől el! Fontos megjegyezni, hogy amennyiben a találkozó döntetlen eredménnyel zárul, úgy 2x5 perces hosszabbítással folytatódik a párharc. Ha a hosszabbítás után sincs döntés, úgy a továbbjutás a büntető pontról (a kaputól 6 méterre) elvégzett büntetőkkel (3-3 rúgás) dől el.  Reméljük, ma este a segtségetekkel, egy kiváló hangulatú estét követően a legjobb nyolc közé kerülve várhatjuk majd a kupa 2018-as folytatását! Sok szeretettel várunk mindenkit, buzdítsuk közösen csapatunkat, találkozzunk a Radnótiban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Összefoglaló az este főszereplőinek legutóbbi bajnoki mérkőzéséről:


Férfi Futsal Magyar Kupa, 3. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - SCOREGOAL KECSKEMÉTI FC
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. december 20 (szerda), 20:00

A forduló többi találkozója:
2017.12.20, szerda:
Nyírgyulaj KSE – MVFC-Berettyóújfalu
ELTE-BEAC – Újpesti TE
Rubeola FC Csömör – Rába ETO
Aramis SE – FTC Futsal-Fisher Klíma
Szigetszentmiklós Futsal – Swietelsky Haladás VSE
Bodon Péter FC – Covritas Futsal Gödöllő
REAC Sportiskola SE – Debreceni Egyetemi AC