Kuparajt: Kinizsi-ELTE pénteken a Radnótiban!

Alig vagyunk túl a hétfői, SZTE EHÖK ellen 3-2-re megnyert változatos bajnoki rangadón, máris következik az újabb feladat: Dunakeszi kedvelt futsalosai pénteken máris parkettára lépnek, ahol a Magyar Kupa első fordulójában az ELTE BEAC csapatát látjuk vendégül. A mérkőzést a Radnótiban tekinthetik meg a futsal szerelmesei 20 órás kezdéssel. A találkozó igazán nagy téttel bír, hiszen a párharc továbbjutója az ország egyik legelismertebb csapatát, a Turzó József által irányított MVFC Berettyóújfalu együttesét láthatja majd vendégül a folytatásban.

A Somogyi Gábor vezette ELTE szintén változatos idegenbeli találkozón van túl, az egyetemisták Tolnán gyűjtötték be a három pontot a Közép-nyugati csoportban, ahol négy kört követően a tabella 6. helyén állnak. Az ELTE fiataljaival eddig négy bajnoki mérkőzésen találkoztunk, és igyan mind a négy találkozó Dunakeszi-győzelmet hozott, egy mérkőzéstől eltekintve három ízben is igen szoros mérkőzést vívtak a felek. Várhatóan ez péntek este sem lesz másképp, a kilátogatókra így egy igazán különleges futsal-csemege vár majd. Ami a gólszerzőket illeti, a Kinizsi részéről az 5 gólt jegyző Jordi Illa Solé a legeredményesebb, míg az ELTE oldalán a 4 találatot szerző Kiss Gergely áll a lista élén. Az összesített gólkülönbség 29-17 a Kinizsi javára.

Pénteken tehát újabb feladat, izgalmas, nagy téttel bíró összecsapásra van kilátás! A továbbjutáshoz ismét szükségünk lesz egyedülálló buzdításotokra, reméljük újra a fiúk mellé álltok, és a Radnótit megtöltve egy felejthetetlen péntek esti élménnyel gazdagodunk majd! Várunk mindenkit sok szeretettel, hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!

Férfi Futsal Magyar Kupa, 1. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ELTE BEAC
2016. október 14 (péntek), 20 óra
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium