Ma 2014 első tétmeccse! Kinizsi - Astra!!!

Ne feledjétek, ma beindul a 2014-es nagyüzem a Kinizsi háza táján, elsőként a csajok lépnek pályára az újévben tétmérkőzésen, méghozzá ma este 19:30-as kezdéssel a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásában, ahol csapatunk ellenfele a bajnoki címvédő és kupagyőztes Astra Kiskunfélegyházi Bulls gárdája lesz! Reméljük, az év első mérkőzésén megtöltjük ismét a Radnótit, és jó eredményhez segíti csapatunkat az ország legjobb szurkolótábora, minden támogatásra szüksége lesz a csajoknak, ugyanis az ország legjobb csapata lesz ma este az ellenfél.
Várunk mindenkit sok-sok szeretettel!

Női futsal Magyar Kupa elődöntő, első mérkőzés:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ASTRA KINKUNFÉLEGYHÁZI BULLS

Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium, 2014. január 5, 19:30

Keretünkben történtek kisebb-nagyobb változások, Jakab Kata a Hajdúböszörményi TE játékosa lesz tavasztól. Köszönjük, amit társaival együtt Klubunkért tett az ősz folyamán, sok sikert kívánunk Katának!
Ami az érkezők oldalát illeti, eddig három új játékos érkezett csapatunkhoz, a volt nagypályás válogatott játékos, az eddigi egyetlen női vezetőedző a férfi futsal NB I-ben, a Rubeola FC Csömör férfi csapatának egykori vezetőedzője, legutóbb a Galaxis csapatát erősítő Vella Orsolya, a volt nagypályás Femina-játékos Zamira Aisah Tiara, valamint az Univerzum futsalcsapatától érkező, szintén egykori Feminás Papp Alexandra.
A ma esti mérkőzésen közülük ketten, Vella Orsi és Tiara pályára is léphet, így Szekér Anita, Pádár Anita, Szalkai Kitti, Bobok Csilla, Szabó Kriszta, Urbán Anett, Mátra Bori és Ősz Csenge mellett Őket is láthatjuk, Velük is megismerkedhetünk.
Ami a keret többi tagját illeti, Csiszár Heni sajnos nem lesz ma velünk, de a bajnokikon már számíthatunk rá is, sérültjeink, Fogl Kati, Sándor Zita és Hegyi Szilvi felépülőben vannak.

A Kinizsi-maraton jövőhét pénteken folytatódik, amikor is férfi NB I-es én NB II-es csapatunk is pályára lép, igaz, számunkra elég kedvezőtlen időpontokban, ugyanis Kun Gáborék 20:15-től Csömörön lesznek a Rubeola FC vendégei, míg Szijjártó Péterék 21:00-tól fogadják hazai pályán, a Radnótiban a Vác csapatát. A Rubi ellen mutatkozhatnak be férfi csapatunk új szerzeményei, a Horváth Ikrek, Norbi és Szabolcs. Mindkét meccs igazi rangadó lesz, mint a Rubeola, mint a Vác kiváló csapatok, élvezetes, jó mérkőzésekre van kilátás!Támogassuk mindhárom csapatunkat, hisszük, hogy a Segítségetekkel sikeresen vívhatjuk meg a párharcainkat, és nagyszerűen kezdjük a 2014-es futsal-évet, de ehhez szükségünk van a támogatásotokra! Ugye, számíthatunk ismét RÁTOK!?

Férfi futsal NB I:
RUBEOLA FC CSÖMÖR - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL

Csömör, Sportcsarnok, 2014. január 10, 20:15

Férfi futsal NB II:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - DUNATOURS VÁC FUTSAL

Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium, 2014. január 10, 21:00

Hajrá Dunakeszi, hajrá Csajok, hajrá Fiúk, CSAK A KINIZSI!