Ma este 19 órától Kinizsi-Berettyóújfalu II. bajnoki a Radnótiban

Kénoszt Ferenc vezette csapatunk ma este elhalasztott bajnoki találkozót pótol a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának 13. fordulójából. Kedvenceink 19 órás kezdéssel az MVFC II. Berettyóújfalu csapatát fogadják a Radnótiban. A találkozó mindkét fél számára igen nagy téttel bír: a Kinizsi az élmezőnnyel szeretné tartani a lépést, míg a Beri a hatodik helyért, és az ezzel járó felsőházi tagságért vív harcot. A találkozó előtt nézzünk szét a csapatok háza táján, és elevenítsük fel, hogy hogyan szerepelt a két fél egymás ellen eddigi párharcaik során.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Dunakeszi Kinizsi Futsal - MVFC II. Berettyóújfalu mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 19:00-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

A Dunakeszi a január során három bajnoki találkozón 7 pontot gyűjtött. az Újpest ellen sikerrel indítottak Bitáék, majd a csapat gödöllői túráján az utolsó másodpercekben egyenlítettek a hazaiak. Legutóbb a Csenger ellenében győzelött a Kénoszt-legénység egy igen változatos rangadón, így a csapat a tabella harmadik helyéről várja a ma esti kezdő sípszót, fiaink hártánya öt pont a listavezető Kazincbarcikai Ördögök csapatával szemben.

Aktuális ellenfelünk a háromszoros bajnok, kétszeres Kupa- és Szuperkupa-győztes MVFC Berettyóújfalu csapatának főként fiatalokból álló II-es alakulata. A tehetséges társaság csakúgy, mint a Kinizsi, 7 pontot gyűjtött össze az év első hónapjában. A Hajdú-Bihariak a Kecskemét és a Gyöngyös ellen győzelemmel zártak, míg az elmúlt fordulóban a listavezető Kazincbarcikával játszottak döntetlent úgy, hogy az Ördögök a hajrában egyenlítettek ki kétgólos hártányból. Megsüvegelendő az a statisztika is, hogy a társaság az elmúlt hat találkozót tekintve veretlen az NB II Keleti csoportjában (5 győzelem, 1 döntetlen). Ennek a remek sorozatnak köszönhetően a kis-Mezei harcban van a felsőházi rájátszást érő hatodik helyezésért, a csapat a hatodik pozíció birtokában érkezik Dunakeszire.

A Hajdú-Bihar megyeiekkel eddig négy ízben találkoztunk. Az első két összecsapásra az NB I-ben került sor, a 2013/2014-es idényben két Beri-siker született. 2016 novemberén egy felejthetetlen Kupameccs a Kinizsi továbbjutásával zárult, míg a legutóbbi, őszi mérkőzés Mezei-sikerrel ért véget. Így 3 Berettyó győzelem mellett 1 Kinizsi-siker szerepel a statisztikákban, az összesített gólkülönbség 17-9 a Mezei javára. Ma este is kiváló hangulatú, izgalmas összecsapás várható.

Gyertek, találkozzunk a Radnótiban, szurkoljunk közösen 19 órától csapatunk győzelméért! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A felek őszi találkozójának összefoglalója:

A bajnokság állása:
180126_DK_Csenger_tabella

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 13. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - MVFC II. BERETTYÓÚJFALU
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2018. február 2 (péntek), 19:00