Ma este 20 órától Kinizsi-Vasas rangadó a Radnótiban!

Amint arról már szót ejtettünk, ma este 20 órától újra a Radnótiba várunk Benneteket, hiszen az NB II közép csoportjában szereplő csapatunkra vérbeli rangadó vár az igen jó erőkből álló 1988 Déli FC, vagyis a Vasas csapatának ellenében. A 20. fordulóból most pótlásra kerülő találkozónak hatalmas tétje van a bajnoki címért folyó küzdelemben, hiszen a tabellán második fiaink jelenleg 4 egységgel vannak lemaradva a listavezető Szeged egyetemistái mögött, így egy esetleges sikerrel újra nyílttá válna a bajnoki cím kérdése, kedvenceink sorsa a saját kezükbe kerülne (hiszen hamarosan utazunk Szegedre is). Ehhez azonban okvetlenül itthon kell tartani a 3 bajnoki pontot! Ez a küldetés azonban nem lesz egyszerű a tabella hatodik helyezettje ellenében, ugyanis a Vasas az elmúlt négy meccséből hármat megnyert, és bár, hogy az utolsó játéknapon alulmaradtak Piliscsabán, a közelmúltban legyőzték a Vác csapatát is!!!

A két társaság novemberben Tökölön is roppant fordulatos, szoros csatát vívott egymással, fiaink 4-3-as győzelmet arattak! Azon a találkozón góljainkat a duplázó Kun Gabi, valamint Sáhó Kristóf és Somorai Attila szerezték, míg a piros-kékek részéről a szintén kétszer eredményes Laki Imre, valamint Pászti Bence Alfréd voltak eredményesek.

Az első találkozó góljai:Hasonlóan szoros, izgalmas mérkőzésre van kilátás a ma este 20 órától kezdődő találkozón is, melyre reméljük, sokan kilátogattok, és buzdításotokkal hozzásegítetek bennünket a 3 bajnoki pont itthon tartásához! Várunk Benneteket sok szeretettel!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!