Ma este 21 órától Göd-Kinizsi!

A válogatott szünetek követően, több, mint két hét után ma este ismét pályára lép az NB II Közép csoportjában szereplő csapatunk, akikre igazi szomszédvári rangadó vár, hiszen a Gödi SE csapatához látogatunk a 23. játéknap programjaként. A találkozó 21 órakor veszi kezdetét a gödi Balázsovits János Sportcsarnokban (2132 Göd, Ifjúság u. 3.), melyre sok szeretettel várunk Benneteket!

A november végi első találkozón, hazai környezetben 8-0-s sikernek örülhettünk, akkor Kun Gábor 5-ször, Temesi Norbert 2-szer, valamint Monspart László egyszer talált a gödi kapuba. Reméljük, a mai találkozón is három ponttal gazdagszunk majd a segítségetekkel, így folytatódhat a versenyfutásunk a Szeged és a Vác csapataival!

Az első összecsapás összefoglalóját az alábbi linken tekinthetitek meg:A héten nem ez lesz az egyetlen felnőtt bajnoki találkozó, pénteken, április 3-án ugyanis a már megszokott, 20 órás kezdéssel hazai környezetben, a Radnótiban fogadjuk az 1988 Déli FC (Vasas) csapatát. A 20. fordulóból elhalasztott mérkőzés egy igen kemény, jó találkozónak ígérkezik! Így a futsal szerelmeseit, Klubunk lelkes szurkolóit a húsvéti időszak előtt két találkozóra is invitáljuk!
Találkozzunk mindkét alkalommal, sok szeretettel várunk Benneteket!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 23. forduló:
GÖDI SE FUTSAL - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI
Göd, Balázsovits János Sportcsarnok (2132 Göd, Ifjúság u. 3.)
2015.03.30, 21 óra

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 20. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - 1988 DÉLI FC (VASAS)
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10.)
2015.04.03, 20 óra