Ma este hazai bajnoki, Kinizsi-Dabas 20 órától a Szent Istvánban

A 7. játéknapra kerül sor csapatunk számára a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás vezette fiaink 20 órától hazai pályán lépnek pályára, a Szent István Általános Iskolába aktuális ellenfélként az FC Dabas csapata érkezik. Mostani cikkünkben az esti főszereplőkkel foglalkozunk.

A Kinizsi az elmúlt három fordulóban ugyan pont nélkül zárta mérkőzéseit, ám a fiatal társaság a vereségek ellenére kivétel nélkül meg tudta nehezíteni a csoport élvonalába tartozó együttesek dolgát is, így ezek a mérkőzések kiválóan szolgálták a srácok fejlődését, fontos tapasztalatokat szerezve. Sajnos ez az időszak nem múltak el negatív nyom nélkül, hiszen több ifjú sérüléssel, illetve betegséggel küzd, jelen állás szerint este is lesznek hiányzói Szente Tamás keretének. Három játékosunk az elmúlt fordulókban remek sorozatot produkál: Velez Donát zsinórban negyedik, Nagy Bence egymás utáni harmadik, míg Verhoczki László egymást követő második találkozóján talált be az ellenfél kapujába. Házi góllövőlistánkat hat találatával Skulka Botond és Verhoczki László közösen vezeti, őket követi a négygólos Velez Donát, majd három góllal a Simon Viktor-Nagy Bence duó következik, míg a sort a két találattal rendelkező Jónás Dominik és Ficza Domonkos zárják.

Esti vendégeink, az FC Dabas csapata az elmúlt három fordulóban szintén pont nélkül zárta aktuális bajnoki mérkőzését (Vác, Tóalmás, Főnix ISE-Gödöllő), előtte két győzelem került a társaság neve mellé (AC Villám és Tolna VFC), így mindkét csapat hat ponttal várja a találkozó kezdő sípszavát. A vendégek legeredményesebb játékosa az 5 gólt jegyző Rutterschmid Robin, őt Szeibert Antal követi 4 találatával, míg a dobogó harmadik fokán a három gólt számláló Bandur Ádám és Fodor Gergő osztozik

Az este résztvevői eddig nem találkoztak bajnoki találkozón. Várunk Benneteket sok szeretettel, gyertek, és segítsük együtt a srácokat, találkozzunk a Szent Istvánban 20 órakor! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
181030_DK_Dabas_tabella

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 7. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - FC DABAS
Dunakeszi, Szent István Általános Iskola
2018. október 30. (kedd), 20:00

A forduló többi találkozója:
181030_DK_Dabas_menetrend