Ma este idegenbeli bajnoki: Tolna-Mözs - Kinizsi 20:30-tól

Elérkeztünk egy újabb péntekhez, ami azt jelenti, hogy listavezető kedvenceinkre újabb NB II-es bajnoki találkozó vár! Fiaink a Közép csoport 11. fordulójában Tolnára látogatnak, ahol a tabella 6. helyén álló Brand Mission Tolna-Mözs csapatának vendégei leszünk!
A Tolnaiakkal történelmünk során négyszer mérkőztünk meg, kétszer Tolnán, kétszer Dunakeszin. Mind a négy találkozón győzelmet arattunk, a gólarány ezeken a mérkőzéseken 37-11 a javunkra. Legeredményesebb játékosunk a sárga-kékek ellen az összesen 8-szor eredményes Jordi Illa Solé, Rajta kívül Safar Iuliu Tony és Temesi Norbert 4-szer, míg a Monspart László, Berki István, Vincze Ottó hármas egyaránt háromszor volt eredményes vendéglátóinkkal szemben. A tavalyi szezonban mint idegenben, mint itthon szoros mérkőzést játszottunk aktuális ellenfelünkkel, Tolnán 8-5-re, míg Dunakeszin 5-2-re sikerült győznünk. Ezek fényében izgalmas, jó mérkőzésre van kilátás a ma este 20:30-kor kezdődő találkozón, melyet a Tolnai Városi Sportcsarnokban rendeznek!
Szurkoljatok kedvenceinknek, hogy fiaink a tabellán továbbra is megtartsák vezető helyüket és hibátlan mérlegüket vendéglátóinkkal szemben!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!

2014. november 28, péntek:
Férfi Futsal NB II Közép csoport, 11. forduló
BRAND MISSION TOLNA-MÖZS - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI
Tolna, Városi Sportcsarnok, 20:30