Ma este Újvárosba látogatunk, 19:30-tól Dunaferr-Kinizsi

Ma este újabb felkészülési mérkőzés vár az NB II-es bajnokságra készülő csapatunkra. Biczi Gabi fiatal csapata a Papa által felkészített, NB I-re hangoló Dunaferr DF Renalpin csapatához látogat. A találkozó 19:30-kor kezdődik a dunaújvárosi sportcsarnokban melyről (amennyiben a technika lehetővé teszi) ismét élőképes közvetítést tervezünk, így érdemes lesz visszanéznetek a kora esti órákban is felületeinkre.
Ami az előjeleket illeti, mindkét csapat felkészülésének hasznára lehet a ma esti találkozó. Sajnos ezen az estén még nem számíthatunk az elmúlt években meghatározó, közönség kedvencekké váló játékosainkra, így csapatunk igen nehéz feladat előtt áll. Az U20-as csapatra építhetünk, ami jó lehetőség a fiatalok számára, hogy megérzékeljék, milyen szintet üt meg egy jó erőkből álló NB I-es társaság, tehát a találkozó egy jó tanulmány lehet csapatunk számára!
A hazaiaknál több ismerős arccal is találkozhatunk, hiszen az Újváros keretében Fehér Zsolt keze alatt sok, egykor Klubunk mezét is viselő kiválóság kaphat szerepet, úgy mint Hegedűs Feri, Fekete Robi, Hosszú Ádám, vagy a Horváth ikrek, Norbi és Szabi.
Csapatunkban lesz egy újonc, a nyár egyik új szerzeménye, Rozsos József, aki éppen Dunaújvárosból érkezett, ma ölthet először piros-fehér szerelést. Rajta kívül a csengeri edzőtáborhoz képest Bota Márkra számíthat még pluszban a szakvezetés. Szurkoljatok a srácoknak, reméljük egy jó iramú, a felkészülésünket segítő találkozó vár ma ránk! Ha minden jó alakul, este jövünk a streammel!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

fénykép forrása: Dunaújváros Futsal