Megfiatalodó csapatunk első igazolása: Garda Bence

Fiaink megkezdték a felkészülést az új idényre. A 2018/2019-es szezonban egy fiatal átlagéletkorú csapattal vágunk neki egy hosszú útnak, ahol célunk fiatal tanítványaink folyamatos fejlődésének fenntartása, valamint beépítése a felnőtt sport világába. Az első edzések alkalmával az U18-as fiatalokon kívül új arcok is feltüntek, akik mostantól szintén a Kinizsi-család tagjai lesznek.

Első nyári érkezőnk Garda Bence személyében egy 18 éves dunaújvárosi fiatalember, aki a Dunaferr DUE Dutrade FC csapatának szerelését cseréli a Kinizsi piros-fehér dresszére. Bence 2015 óta tartozott a szakmai igazgatónk, Fehér Zsolt által vezetett Dunaújváros Futsal kötelékébe. A Fejér megyeiek utánpótlás csapataiban 65 találkozón lépett pályára, ezeken 34 ízben bizonyult eredményesnek. Bence csapattársa volt annak a Velez Donátnak, aki a tavasszal érkezett hozzánk. Kívánjuk, hogy legújabb csapattagunk sikeres időszakot töltsön majd körünkben, Isten hozott Dunakeszin, Bence!

A szezon valószínűleg szeptember végén rajtol, fiaink is egyre intenzívebben munkába állnak. A héten még jelentkezünk hírekkel, így érdemes lesz sűrűn ellátogatni felületeinkre!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!