Megtartottuk az új szezon első megbeszélését

Tegnap este megtartottuk az új szezon előtti első megbeszélésünket, ahol többek között szó esett a szakmai stábban történt változásokról, az edzésidőpontokról, az előttünk álló szezonra kitűzött célokról, valamint a stáb tagjainak feladatairól.

Az új évadban az ovis csoport foglalkozásait Szrna Katalin és Gorjánácz Márió tartják majd. Legkisebb versenyeztetett korosztályunkkal, az U8-as és U9-es gyermekekkel Tánczos Tibor és Szenyita László, az U10-U11-el Lámpi Tibor, Tánczos Tibor és Szenyita László, U13-as növendékeinkkel Lámpi Tibor és Szenyita László foglalkozik majd 2015 őszétől.

Az U15-ös és U17-es csapataink új mestere Burzi Attila. Ő Vácról érkezik hozzánk, és személyében egy újabb kiváló edzővel bővül a Kinizsi szakmai stábja. Ezúton köszöntjük Attilát a Kinizsi-családban, kívánjuk, hogy mindkét fél számára eredményes, sikerekben gazdag legyen a közös munka!

Legidősebb, U20-as és felnőtt csapatunk irányítása Biczi Gábor feladata lesz. A két csapat egymásra épül, egymásból építkezik, tehát Gábor edzésről-edzésre figyelemmel kísérheti fiataljaink teljesítményét is, és megfelelő munka és hozzáállás esetén lehetőséget kaphatnak NB II-es felnőtt csapatunkban is a bizonyításra.

Változtatásra volt szükség az utánpótlás vezetői pozícióban is, és ezt a feladatot az új évadban Lámpi Tibor látja majd el, aki egyébként frissen vizsgázott futsal szakedzőnk.

Kapusaink sem maradnak edzések és felkészítők nélkül, két tehetséges hálóőrünk, a Győrből szerződtetett Takács Zoltán Gergely és saját nevelésű, az NB II-ben is bemutatkozó Szenyita László irányításával tanulhatják meg a mesterség alapjait!

Ezen kívül még egy lényeges változás történt a szakmai stábban. Egy nagy tapasztalattal rendelkező, kiváló személy, a magyar futsal egyik meghatározó alakja csatlakozott csapatunkhoz. Az illető kilétét egyelőre fedje jótékony homály, de ígérjük, hamarosan bemutatjuk Őt is!

Ami az edzésidőpontokat illeti, edzőink hamarosan elkészítik a menetrendet. Jelenleg annyit lehet biztosan tudni, hogy szeptember elsejétől felnőtt csapatunk a Radnótiban heti két edzéssel készülhet majd a szezonra (keddenként 18:30-20:00 és szerdánként 20:00-22:00). Hazai mérkőzéseinket a már megszokott napon és időben, péntekenként 20 órától rendezzük majd.

Ezen kívül az utánpótlás csapataink a következő időpontokon osztoznak majd: hétfőn 17:00-19:00 Bárdos, és 19:00-22:00 Fazekas, kedden 17:00-19:00 Bárdos, szerdán 17:00-17:30 Bárdos (Ovifoci), 19:00-20:30 Szent István, csütörtök 18:30-20:00 Szent István, péntek 18:00-19:00 Bárdos, szombat 9:00-12:00 és 14:00-16:00 Fazekas és vasárnap 8:00-17:00 Radnóti. Természetesen a stáb megpróbál minden korosztály számára megfelelő edzésmennyiséget biztosítani, a pontos menetrendet hamarosan ismertetjük Veletek!

A mai nap is tartalmasan telt, a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az NB II és a Magyar Kupa sorsolását is, ezekről részletesen a holnap nap folyamán számolunk be Nektek!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!