MK: Kinizsi-Covritas 2-6

A múlt héten csapatunk számára elkezdődött a 2015/2016-os bajnoki szezon. Sajnos technikai nehézségek miatt erről a találkozóról ez idáig nem sok szót ejtettünk, és a mérkőzés összefoglalóját is csak a későbbiekben tudjuk majd megosztani Veletek.

A Magyar Kupa 1. fordulójában Biczi Gábor csapata hazai környezetben, a Radnótiban fogadta a Baranyai Pál vezette MAG-LOG Team Covritas FT Gödöllő csapatát. A szép számú közönség ellentétes félidőket láthatott. Az első játékrészt követően Somorai Attila 2. és 20. percben szerzett találatainak köszönhetően 2-0-ás Dunakeszi-előnnyel vonulhattak pihetőre a felek egy olyan 20 percet követően, ahol a vendégeknek is szép számmal akadt esélyük gólt lőni.

A második játékrészre a szerencse megfordult, és a 22. percben Nagy Roland szépített, majd a 23. és 26. perc után Magyar Zsolt dupláját követően már a vendégek átvették a vezetést 3-2-re. A 27. és 28. percben Varsányi Botond és Nagy Roland találatai után már 5-2 állt az eredményjelzőn. Eközben csapatunknak is voltak lehetőségei, ám gólt nem sikerült elérnünk. A mérkőzés utolsó találata a 38. percben született, ekkor Molnár Márton talált a kapunkba, beállítva ezzel a 6-2-es végeredményt, aminek köszönhetően a gödöllői csapat jutott a Magyar Kupa második körébe, és várhatják a Dunaújváros csapatát.

Egy kiváló mérkőzést láthattunk, még ha nem is olyan eredmény született, mint amiben reménykedtünk. Ma este érkezik a következő erőpróba, hiszen csapatunk az NB II-es bajnokság első fordulójában lépnek parkettre. Biczi mester tanítványai a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokba látogatnak, ahol 21 órától a Score-Goal Kecskemét csapatának vendégei lesznek.

A következő hazai összecsapásra sem kell sokat várni, hiszen szeptember 18-án, pénteken 20 órától ismét a Radnótiban láthatjátok kedvenceiteket, amikor a Tolna-Mözs csapata látogat Dunakeszire.

És ne feledjétek: vasárnap, szeptember 20-án 9 órától Hacker Gábor Jótékonysági Futsal Torna lesz a Radnótiban. Mindenkit várunk sok szeretettel! Segítsük közösen Haki felépülését, mutassuk meg újra a Kinizsi-család erejét, az addigi találkozókon pedig szorítsatok fiaink sikeréért!

Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!

Férfi Futsal Magyar Kupa, 1. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI - MAG-LOG TEAM CFT GÖDÖLLŐ 2-6 (2-0)
Dunakeszi, 2015. szeptember 9, 20:30
Vezette: Futó Tamás, Solymosi András, Dr. Molnár Péter

Kinizsi: Petróczi Tamás - Bita László, Somorai Attila, Temesi Norbert (C), Gorjánácz Márió
cserék: Szenyita László, Takács Zoltán Gergely - Biczi Gábor, Horváth Olivér Csaba, Tánczos Tibor, Szántó Péter Gábor, Bota Márk, Rozsos József, Szlifka János
Vezetőedző: Biczi Gábor

Covritas: Blahó Boldizsár - Bencsik Roland, Nagy Roland, Magyar Zsolt, Farkas Péter
cserék: Baranyai Pál - Gruber Bálint, Berta Balázs, Leidál Márton, Marczis Richárd, Varsányi Botond, Molnár Márton
Vezetőedző: Baranyai Pál

Gólszerzők: Somorai Attila 2, illetve Magyar Zsolt és Nagy Roland 2, Varsányi Botond, Molnár Márton
Sárga lap: Takács Zoltán Gergely, Biczi Gábor
Piros lap: Petróczi Tamás, Temesi Norbert