NB II: Döntetlen Piliscsabán, PAFC-Kinizsi 3-3 (videó)

Hétfőn folytatódtak a bajnoki küzdelmek felnőtt NB II-es csapatunk számára. A Közép csoport 17. fordulójában Piliscsabára látogattunk, ahol a tabella hatodik helyezettje, a PAFC-Mitre alakulata várt a dobogó 3. helyén álló fiainkra. Akárcsak az október végi, Dunakeszin lejátszott találkozón, a hétfői összecsapáson is szoros mérkőzést láthattak a nézők, nagy csatával, változatossággal fűszerezve, melynek végén mindkét fél 1-1- ponttal gazdagodott. A 3-3-as eredményt hozó találkozón góljainkat a duplázó Somorai Attila és az egyszer betaláló Gorjánácz Márió szerezték, míg hazai oldalon mindhárom alkalommal Hajnal Róbert volt eredményes. A tabellán fiaink továbbra is a 3. helyen állnak a listavezető, 4 ponttal többet gyűjtő SZTE, valamint a második, 3 egységgel többet számláló Vác csapatai mögött.
A következő bajnoki találkozónkra hazai környezetben kerül sor, jövőhéten pénteken, február 13-án 20 órás kezdéssel a 10. helyezett Garvittax-Nagymaros csapata látogat a Radnótiba!

A hétfői mérkőzés összefoglalója:A kilátogatók fordulatos mérkőzést láthattak hétfő este a piliscsabai csarnokban. Az első játékrészben hosszú ideig egyik fél sem tudta helyzeteit gólra váltani, így sokáig 0-0 állt az eredményjelzőn! A helyzet a félidő hajrában, a 17. percben változott, ekkor Hajnal Róbert a hazaiakat juttatta vezetéshez (1-0). Sokáig nem örülhettek a vendéglátók, egy perc múlva ismét döntetlenre álltak a felek, a 18. percben Somorai Attila találata révén egyenlítettek fiaink (1-1), így döntetlen állással vonultak félidőre a csapatok, 1-1-ről kezdődött a második játékrész.
Az újabb találat nem váratott magára sokáig, a 22. percben a hazaiaktól ismét Hajnal Róbert volt eredményes, így újra a csabaiaknál volt az előny (2-1). Az idő múlásával jöttek mindkét oldalon a lehetőségek, de egyik fél sem tudott a kapuba találni. A hajrában vészkapus játékra váltottunk, melynek köszönhetően egy perc alatt megfordítottuk a találkozót! A 36. percben Somorai Attila egyenlített újfent (2-2), egy percre rá Gorjánácz Márió találata már Keszi-vezetést jelentett (2-3)! Előnyünknek sajnos nem örülhettünk sokáig, a 38. percben ismét Hajnal Róbert következett, a góllövőlista vezetőjének 3. találata után 3-3 állt az eredményjelzőn. Az utolsó percekben ismét vészkapus játékkal próbálkoztunk, ám ez már nem hozott eredményt. Az utolsó percben fiaink hősiesen védekeztek az emberelőnybe kerülő hazaiakkal szemben. A találkozón több gól már nem esett, így egy változatos találkozót követően 3-3-as döntetlennel zárult az összecsapás.
A tabellán fiaink továbbra is a 3. helyen állnak, a hátrányunk 4 pont a listavezető, ugyancsak döntetlent elérő SZTE-vel szemben, míg a forduló győztese a Vác csapata, akik győzelmükkel egy pontra megközelítették az éllovas, szegedi csapatot, így kijelenthető, hogy kilenc fordulóval az alapszakasz zárása előtt továbbra is szoros az élmezőny, a hátralévő fordulók is rengeteg izgalmat ígérnek!
A folytatásban hazai pályán fogadjuk a Garvittax-Nagymaros legénységét, a találkozóra február 13-án, 20 órás kezdéssel kerül sor a Radnótiban! Sok szeretettel várunk Benneteket soron következő találkozónkra is, reméljük, sokan bizalmat szavaztok fiainknak!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 17. forduló:
PILISCSABAI AFC-MITRE - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 3-3 (1-1)
Piliscsaba, 2015. febuár 2, 20:30
Vezette: Tamási Péter, Hamza Róbert, ifj. Imrő János

PAFC: Tóth Márton - Hajnal Róbert, Ambrus Tamás, Méhes Norbert, Déri Csaba
cserék: Mihályi Gergő, Fűrész Béla (C) - Bula Benjamin, Németh Antal, Balogh Richárd, Keresztury Márton, Németh Szabolcs, Tóbiás Boldizsár Tamás
Vezetőedző: -

Kinizsi: Petróczi Tamás - Monspart László, Gorjánácz Márió, Somorai Attila, Temesi Norbert (C)
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Lámpi Tibor, Tánczos Tibor, Bognár Bálint, Sáhó Kristóf, Szlifka János
Vezetőedző: -

Gólszerzők: Hajnal Róbert 3, illetve Somorai Attila 2, Gorjánácz Márió
Sárga lap: Ambrus Tamás, illetve Tánczos Tibor
Piros lap: Somorai Attila