NB II-es rajt: Kecskemét-Kinizsi 0-5

Hétfő este fiaink számára is elindult a bajnoki pontvadászat. A Biczi Gábor vezette csapatunk Kecskemétre látogatott az 1. forduló keretein belül, ahol az újonc ScoreGoal Kecskeméti FC csapata volt az ellenfelünk. A srácok érett játékot mutatva, kapott gól nélkül hozták le a találkozót. Temesi 2, Gorjánácz, Bota és Somorai góljaival 5-0-s győzelmet szereztünk, szimpatikus újonc vendéglátóink ellenében. Az alábbi sorokban összefoglaljuk a találkozó kulcsmomentumait, valamint hamarosan érkezik a mérkőzés összefoglalója is!

Nem kellett sokat várnunk első bajnoki találatunkra, a 3. percben Temesi asszisztját követően Gorjánácz Márió perdített szép mozdulattal a hazai kapuba (0-1). A 7. percben megdupláztuk előnyünket, Bita passzát Bota Márk váltotta gólra, akinek ez volt az első Kinizsi-találata a felnőttek között (0-2). A 14. percben Somorai Attila fejezett be góllal egy szép támadást, a gólpasszt ismét Temesi jegyezte. Két perccel a félidő vége előtt aztán Temesi Norbert is feliratkozott a góllövőlistára. Bita passzát követően Temő első lövése még levágódott az egyik hazai védőről, ám a szinte az alapvonalról leadott ismétlés már hibátlanra sikeredett, így 4-0-s Kinizsi-vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőben is rengeteg lehetőségünk adódott a gólszerzésre, ám az újabb találatra egészen a 39. percig kellett várnunk. Ekkor Temesi Norbert kiváló ütemben szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd jobbal, nagy erővel lőtt a jobb alsó sarokba, kialakítva ezzel az 5-0-s végeredményt. Fiaink kapott gól nélkül hozták le a mérkőzést, Takács Zoltán végig magabiztosan őrizte a kapunkat, Bita László pedig ismét megmutatta kivételes adottságait, hetesünk remek technikai megoldásokkal több ízben is nyílt színi tapsra ragadtatta a helyi nézőket.

A bajnokságban tehát győzelemmel kezdtünk. A következő mérkőzés igen hamar következik, hiszen a 2. fordulóbeli hazai találkozónkat pénteken rendezzük, szeptember 18-án 20 órától a Tolna-Mözs csapatát fogadjuk a Radnótiban!
Gyertek ki minél többen, várunk Benneteket sok szeretettel, töltsünk közösen egy jó hangulatú, remek estét!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 1. forduló:
SCOREGOAL KECSKEMÉTI FC - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL 0-5 (0-4)
Kecskemét, 2015. szeptember 14, 21:00
Vezette: Kovács Gábor (1980), Leél-Őssy Ádám, Kaszala Mihály

ScoreGoal: Gyenes Tamás - Torbavecz Tamás, Gazdag Attila (C), Csurka Ádám, Ulicska Zsolt
cserék: Hajnal Donát - Gáspár Sándor, Szakállas Gábor, Kovács Zsolt, Szécsényi Attila, Kovács József, Mohácsi Máté, Dobosi Zsolt, Marton Richárd
Vezetőedző: Hájer Sándor

Kinizsi: Takács Zoltán Gergely - Bita László, Somorai Attila, Temesi Norbert (C), Gorjánácz Márió
cserék: Petróczi Tamás - Biczi Gábor, Horváth Olivér Csaba, Lámpi Tibor, Tánczos Tibor, Szántó Péter Gábor, Bota Márk, Szlifka János
Vezetőedző: Biczi Gábor

Gólszerzők: Temesi Norbert 2, Gorjánácz Márió, Bota Márk, Somorai Attila
Sárga lap: Csurka Ádám, illetve Somorai Attila

A héten még egy fontos eseményt rendezünk a Radnótiban: szeptember 20-án, vasárnap 9 órás kezdéssel Hacker Gábor Jótékonysági Futsal Tornát szervezünk barátunk, Hacker Gabi felépülésének segítése céljából. Az eseményre 1.000 forintos áron lehet majd belépőt váltani, illetve lehetőség lesz támogatói belépő váltására is, ami 5.000 forintba kerül majd. Csapatunk mellett az ügy mellé állt, és a tornán részt vesz a Ferencvárosi Futball Club, a Déli Futsal és Haki barátai is. Emellett a futsal közösség számos területéről kaptunk jelzéseket, hogy támogatásukról és segítségükről biztosítják Hakit és családját! A torna helyszínén, a rendezvény ideje alatt egyéb támogatási formákra is lehetőség nyílik. A torna teljes bevételét Haki felépülésének segítésére ajánlják fel a részvevők.

Vasárnap is várunk Benneteket, töltsük meg ismét csarnokunkat, és segítsük Haki rehabilitációját, mutassuk meg ismét a Kinizsi-család erejét! Találkozzunk pénteken és vasárnap is a Radnótiban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!