NB II-es videó: Dunakeszi Kinizsi II - Újpest FC 8-3

Jó reggelt, Kinizsi-család!

Megérkezett a hétfői, bajnokavatással végződött Újpest FC elleni NB II-es bajnoki mérkőzésünk összefoglalója. Csapatunk az első év NB II nyugati csoportjának ezüst-, majd a tavalyi Keleti csoport aranyérme után ebben a szezonban a Közép csoport első helyén zárt, mely eredmény nem jöhetett volna létre Nélkületek! Köszönjük a rengeteg erőt, energiát, amit Tőletek kapunk, hogy a nehezebb időszakokban is a csapat mellett álltok!

A mérkőzés összefoglalója:Hétvégén újabb bajnokik következnek, február 21-e péntek ismét Kinizsi-péntek lesz, 19 órától NB I-es csapatunk egy vérbeli rangadón a Veszprémet, mígy friss NB II-es bajnokcsapatunk 21.00-ás kezdéssel szomszédvári rangadón a Gödi SE együttesét fogadja. A Kinizsi-hétvége ezzel nem ér véget, hiszen február 23-án, vasárnap szintén hazai pályán a lányokra is komoly rangadó vár, ugyanis 19.30-tól a bajnokság második helyezettjét, a Rába ETO csapatát látjuk vendégül!
Ezen felül egy örömteli eseményről is beszámolhatunk, női csapatunk kiválósága, csapatkapitánya, Szekér Anita a Magyar Női Futsalválogatott tagjaként Oroszország ellen léphet pályára két mérkőzésen is! Az első mérkőzést Tolnán rendezik február 21-én, pénteken, míg a második találkozóra másnap, február 22-én szombaton Dunaújvárosban kerül sor. Mindkét összecsapás 17.30-kor kezdődik.
Reméljük, hétvégén újra minél több Kinizsi érdekeltségű meccsen találkozunk, és ismét felejthetetlen hétvégét zárunk közösen!

Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI