NB II-es videó: PAFC - Dunakeszi Kinizsi II. 1-7

Kedves Kinizsi-család!

Megérkezett tegnapi NB II-es, Piliscsabán játszott mérkőzésünk összefoglalója. 7-1-es sikerünk egyben azt is jelenti, hogy amennyiben hétfőn itthon tartjuk a 3 bajnoki pontot (vagy a Vác odahaza megveri a Dunaújváros csapatát), Szijjártó Péterék az NB II Közép csoportjának bajnokai lesznek!

Nézzük tehát az előttünk álló napok programját:
Holnap, február 16-án, vasárnap női csapatunk 19:30-as kezdéssel a Radnótiban fogadja a BME Docler Akadémia (Galaxis) csapatát, sorainkban friss válogatottainkkal, csapatkapitányunkkal, Szekér Anitával, és házi góllövőlistánk vezetőjével Pádár Anitával. Ez a mérkőzés jó bemelegítésnek ígérkezik a másnapi, február 17-én, hétfőn 21 órakor kezdődő, reményeink és vágyaink szerint bajnoki cím-ünnepléssel végződő Dunakeszi Kinizsi II - Újpest FC NB II-es bajnoki találkozóra, melyre szintén a Radnótiban kerül sor.
Ezen felül ne feledjük, hogy NB I-es csapatunk szintén a hétfői napon Szombathelyen lép pályára a Swietelsky-Haladás ellenében, a labda 18:15-kor indul útjára.

Mint a vasárnapi, mint pedig a hétfői eseményekre sok szeretettel várunk mindenkit, ünnepeljük méltóképpen, közösen csapataink sikereit! Jó mérkőzésekkel, meglepetésekkel várunk Benneteket!
Csak a Kinizsi!!!