NB II: Gólzáporos hazai győzelem, Kinizsi - Garvittax 17-1 (videó)

Pénteken a futsal NB II Közép csoportjában szereplő kedvenceink közel egy hónapot követően várhatták hazai környezetben, a Radnótiban egy bajnoki találkozó kezdő sípszavát. A 18. fordulóban a Garvittax Futsal csapata látogatott hozzánk. A hétvége bevezető napja igen ünnepélyesre sikeredett, hiszen szerencsére sok szép pillanatra emlékezhettünk közösen. Az estét U11-es és U13-as gyermekeink sikerének jól megérdemelt ünneplésével kezdtük, bemutatásra került Lámpi Tibi U11-es Vigasz-kupa hetedik, valamint Tornagyőztes csapata, illetve a Biczi Gabi vezette U13-as Ezüstcsapat is! A mérkőzés előtt a felnőtt csapatból kapitányunkat is köszöntöttük, Temesi Norbert ugyanis az utolsó hazai bajnoki utáni idegenbeli találkozókon Klubunk történetének legeredményesebb játékosává vált! Az ünnepléseknek ezzel még mindig nem ért vége, mindkét félidőben egy szülinapos végezhette el a kezdőrúgást, az első játékrészben U13-as csapatunk játékosa, Iszák Dominik, míg a második félidő előtt a 60 éves Sass Gábor indította útjára a játékszert! Gábor egy nagyon különleges személy Klubunk számára, hiszen a kezdetektől csapatunk mellett áll, az összes mérkőzésünkön jelen van!
A szép sikerek, az ünnepeltek köszöntéséből csapatunk is kivette a mérkőzésen a részét, hiszen a találkozó 18 találatot hozott, ebből 17-et a mi fiaink szereztek, így az este végén 17-1-es sikernek örülhettünk. Góljainkat a 6 egységig jutó Gorjánácz Márió, a 4-szer betaláló kapitány, Temesi Norbert, a kétszer eredményes Bognár Bálint és Tánczos Tibor, valamint az egyszer eredményes Szlifka János, Sáhó Kristóf, és Vas Péter (öngól) szerezték, míg a vendégek találata Vas Péter nevéhez fűződik. Ezzel tovább üldözzük az élen álló Szegedet, akik eddig 4 ponttal gyűjtöttek többet fiainknál, valamint a fordulóban botló, így csapatunkkal azonos pontszámmal álló, második Vácot!

A következő fordulóban éppen a Vác csapatának vendégei leszünk, így az amúgy is szép hagyományokkal rendelkező rangadónak most is nagy tétje lesz, hiszen derbi vesztese nagyon messze kerülhet a Szeged csapatának esetleges befogásától, és a bajnoki cím lehetőségétől. A 20 órakor kezdődő találkozót 2015. február 23-án rendezik a Váci Városi Sportcsarnokban (2600 Vác, Bán Márton út 3). A mérkőzéssel kapcsolatos, csapatok közötti egyeztetés alkalmával kiderült, hogy a Dunatours Vác csapata egy igen nemes cél mellé állt: a hétfői találkozón szabad áras jegyvásárlást rendez a hazai csapat, akik a mérkőzés bevételét a Gödön élő Nagy Rékának, férjének és két gyermeküknek ajánlják fel. A család Szilveszter napján elvesztette otthonát, eddigi életük munkáját, hiszen házuk pár perc alatt porig égett! A Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub csapata is a kezdeményezés mellé áll, a Klub 50 ezer forinttal támogatja a családot. Ezúton kérünk Benneteket, hogy kísérjetek el bennünket, látogassatok ki a találkozóra, és lehetőségetekhez mérten támogassátok ezt az akciót! Már nagyon sokszor bizonyítottátok közösségünk erejét, reméljük, ismét segíteni tudtok, és a Vác csapatával, szurkolóival közösen összefogva új életet kezdhet ez a kis család!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

A pénteki találkozó összefoglalója, minden lényeges jelenettel:Férfi Futsal NB II Közép csoport, 18. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - GARVITTAX FUTSAL 17-1 (8-0)
Dunakeszi, 2015. február 13, 20:00
Vezette: Zimonyi Péter, Janitz Gergő, Temesi Tibor

Kinizsi: Petróczi Tamás - Bognár Bálint, Gorjánácz Márió, Temesi Norbert (C), Apatini Márk
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Fehér Zsolt, Lámpi Tibor, Tánczos Tibor, Sáhó Kristóf, Szlifka János
Vezetőedző: Fehér Zsolt

Garvittax: Himmel Donát - Boross Tamás, Vitányi László, Kovács Arnold, Gieber Gyula
cserék: Czene Szabolcs, Hangodi István - Vas Péter, Bagdi Sándor, Rusvai György, Kiss Ádám, Török Máté, dr. Miháldi Ferenc (C), Trinn András
Vezetőedző: Vitányi László

Gólszerzők: Gorjánácz Márió 6, Temesi Norbert 4, Bognár Bálint és Tánczos Tibor 2, Szlifka János, Vass Péter (öngól), Sáhó Kristóf, illetve Vas Péter
Piros lap: Vas Péter