NB II: győzelem a rangadón, Kinizsi-PEAC 4-1 (video)

Péntek este rangadónak adott otthont a Radnóti, a Férfi Futsal NB II 21. fordulójában ugyanis két 46 pontos csapat találkozott egymással. A második helyen álló Dunakeszi Kinizsi fogadta a nála egy meccsel kevesebbet számláló, harmadik helyezett PTE PEAC csapatát. A mérkőzés 4-1-es Kinizsi-győzelmet hozott. A hazaiak részéről Bita László triplázott, rajta kívül Szikora Levente volt eredményes, míg a Pécsiek becsületgólja Pöszmet Tamás nevéhez fűződött. A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken tekinthető meg:

Dunakeszi Kinizsi - PTE PEAC összefoglaló:A Keszi győzelmével vesztett pontok tekintetében beérte aktuális ellenfelét, míg a tabellán továbbra is a második helyen áll, egy ponttal lemaradva a nála egy mérkőzéssel többet számláló Piliscsaba mögött.
A folytatásban újabb rangadó vár Biczi Gábor együttesére, március 21-én (hétfőn) ugyanis Vácra látogat a Dunakeszi. A Váci Sportcsarnokban 20 órakor kezdődő Duna-parti derbi tradicionálisan minden alkalommal izgalmas, szoros találkozókat tartogat a kilátogató szimpatizánsok számára!
Gyertek, szurkoljatok a fiúknak, segítsétek újabb győzelemhez a Kinizsit! Veletek együtt sikerülhet 3 ponttal hazatérni a Dunakanyar Szívéből!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 21. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - PTE PEAC FUTSAL 4-1 (2-0)
Dunakeszi, 2016. március 11, 20:00
Vezette: Tamási Péter, Faragó Miklós, ifj. Imrő János

Kinizsi: Takács Zoltán Gergely - Bita László, Bota Márk, Somorai Attila, Temesi Norbert (C)
cserék: Szenyita László - Horváth Olivér Csaba, Lámpi Tibor, Bita Mátyás, Simon Bence, Szikora Levente István, Makk Levente, Gémesi Áron, Szlifka János
Vezetőedző: Biczi Gábor

PEAC: Kovács József - Pöszmet Tamás, Horváth Gábor, Kőnig Bálint, Vénosz Soma (C)
cserék: Gyűdi Balázs Zoltán, Ellermann Tamás - Spannenberger Máté, Törzsök Martin, Kovács Attila, Dobos Tamás Csaba
Vezetőedző: Máté Győző

Gólszerzők: Bita László 3, Szikora Levente István, illetve Pöszmet Tamás
Sárga lap: Szikora Levente István, Temei Norbert, illetve Horváth Gábor, Vénosz Soma