NB II: Győzelem Budakalászon, Újpest-Kinizsi 2-6 (videó)

A hét első napján NB II-es fiaink Budakalászra látogattak, ahol az Újpest FC-220 Volt csapata várt legénységünkre a Közép csoport 21. fordulójában. Az eddigi mérkőzésekhez képest több helyen is volt változás a keretben, hiszen a Vác elleni derbin megkapta ötödik sárga lapját Somorai Attila és Tánczos Tibi is, akik így kénytelenek voltak kihagyni a lila-fehérek elleni találkozót, míg két kapusunk sérülésekkel bajlódik, így a már szokásosnak mondható Bognár Bálint és Sáhó Kristóf kettős mellett ezúttal csapatunkat erősítette a fiatal, tehetséges hálóőr, a találkozón magabiztos teljesítményt nyújtó Takács Zoltán, valamint Püspök Péter is, valamint sérülését követően először lépett pályára Lámpi Tibi, aki rögtön góllal mutatkozott be csapatunkban! A találkozón 6-2-es sikert arattunk, góljainkat a duplázó Bognár Bálint, valamint az egyszer betaláló Temesi Norbert, Sáhó Kristóf, Lámpi Tibor és Szlifka János szerezték, míg az Újpest találatait Kolena Norbert és Decsi Dávid szállították. Győzelmünknek köszönhetően 48 ponttal a harmadik helyen állunk, továbbra is tartjuk a lépést az egy találkozóval többet játszó, 52 pontos Szeged, valamint a szintén egy mérkőzéssel többet számláló, ugyancsak 48 pontos Vác csapataival!

A találkozó összefoglalója:Amint arról már beszámoltunk, a következő megmérettetésre sem kell sokáig várnunk, hiszen fiaink már ma este újra pályára lépnek! Temőék hazai környezetben, a Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnokában a már jól megszokott időben, 20 órától az Airnergy FC csapatát fogadják! A versenyfutás tehát folytatódik, így mindenképpen itthon kell tartanunk a három bajnoki pontot, melyhez remélhetőleg a Ti fantasztikus szurkolásotok is hozzásegít bennünket! Várunk Benneteket sok szeretettel a mai összecsapásra, gyertek, töltsünk közösen egy jó hangulatú péntek estét!
Tehát: ma este, 20 óra, Radnóti, Kinizsi-Airnergy!!!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 21. forduló:
ÚJPEST FC-220 VOLT - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 2-6 (0-4)
Budakalász, 2015. március 9, 20:20
Vezette: Horváth Máté, Török Zsolt, Leél-Őssy Ádám

Újpest: Arany János (C) - Kolena Norbert, Ivanics Bence, Huszák Attila Ferenc, Simon Péter
cserék: Csicsó Sándor - Munkácsi Tibor, Bunkovinszki Gábor, Decsi Dávid, Garami Mátyás
Vezetőedző: -

Kinizsi: Takács Zoltán Gergely - Gorjánácz Márió, Temesi Norbert (C), Szlifka János, Apatini Márk
cserék: Petróczi Tamás, Szekeres Attila - Biczi Gábor, Lámpi Tibor, Bognár Bálint, Sáhó Kristóf,
Vezetőedző: -

Gólszerzők: Kolena Norbert, Decsi Dávid, illetve Bognár Bálint 2, Temesi Norbert, Sáhó Kristóf, Lámpi Tibor, Szlifka János
Sárga lap: Kolena Norbert