NB II: Kinizsi - Tolna-Mözs 3-2 (video)

Pénteken fiaink lejátszották első hazai bajnoki mérkőzésüket. A Radnótiban Biczi Gábor vezette csapatunk a Frank Tamás által felkészített Brand Mission Tolna-Mözs alakulatát látta vendégül. A mérkőzés előtt Klubunk köszöntötte Temesi Norbertet, aki az első fordulóban, Kecskeméten szerzett duplájának köszönhetően megszerezte csapatunk színeiben 150. találatot! A szép számú nézősereg egy igen izgalmas, szoros mérkőzést láthatott, melynek végén1-1-es félidőt követően 3-2-es Keszi-győzelem született. Hazai oldalon Temesi Norbert duplázott, emellett egy beadás Sós Gergelyről került a saját kapujába, míg a vendég találatok Kneller Balázs és Kovács Richárd nevéhez fűződtek. Szerencsére az elmúlt hetekben jelentkező technikai problémát sikerült megoldanunk, így az alábbiakban láthatjátok a találkozóról készült összefoglalót is (természetesen az eddig eljátszott Gödöllő elleni Kupameccs és a Kecskemét elleni bajnoki rajt is érkezik majd a közeljövőben)!

A mérkőzés összefoglalója:A mérkőzés első góljára 7 percet kellett várni, ekkor Temesi bal oldali beadására középen Kun érkezett, ám a labda végül a menteni igyekvő Sós Gergelyről került a saját kapujába (1-0). A félidő derekán mindkét kapu előtt adódott lehetőég a gólszerzésre, majd a hajrához közeledve a hazai csapat kezdte átvenni az irányítást, ami több helyzetben is megmutatkozott. Gólt azonban a vendégek szereztek, négy perccel az első játékrész vége előtt egyenlített a vendégcsapat: egy labdaszerzést követően Kneller és dr. Papp használt ki egy 2-1-es szituációt, melynek végén Kneller Balázs talált a kapunkba (1-1). A hajrában ismét próbáltunk vezetést szerezni, de lehetőségeinkből ekkor még nem született meg második találatunk, így döntetlen állással fordultak a felek.
A második játékrész elején is sok helyzetet kialakítottunk, aminek eredményeképp a 28. percben ismét előnybe kerültünk: Temesi Norbert nagyszerű ballábas lövését követően a bal alsó sarokban kötött ki a játékszer (2-1). A folytatásban is támadásban maradtak fiaink, számos lehetőségünk adódott a 3. találat megszerzésére, ám az újabb gólra a 37. percig várni kellett: egy szép támadás során Bita passzolt Botához, aki remekül centerezett Temesi Norbert elé, Temő pedig jobbal a kapuba passzolta a labdát (3-1). A végjátékra vészkapus játékra váltott a Tolna, ez azonban nem eredményezett vendég találatot. Az utolsó előtti percben azonban egy labdavesztést követően Kovács Richárd talált a hazai kapuba (3-2), ami az utolsó másfél percre ismét nyílttá tette a mérkőzés végkimenetelét. Jöttek is a vendégek ismét a vészkapus játékkal, ám újabb helyzet már nem alakult ki, így egy izgalmas mérkőzésen 3-2-es győzelmet arattunk.

Sikerünknek köszönhetően továbbra is hibátlan a mérlegünk a bajnokságban, 2 győzelemmel, rosszabb gólkülönbséggel állunk a tabella 3. helyén a Városgazda Up. Akadémia és a Romhány csapatai mögött. Érdekesség, hogy 2 forduló elteltével 4 csapat büszkélkedhet hibátlan mérleggel a 15 fős csoportból: csapatunkon kívül a két meccset játszó Városgazda és Romhány, illetve az egy találkozót játszó PTE PEAC! Házi góllövőlistánkat Temesi Norbert vezeti 4 góllal!

A következő mérkőzésünket a holnapi napon, szeptember 25-én (pénteken) játsszuk. Biczi Gabi fiaira egy igazi rangadó vár majd idegenben, hiszen a szintén hibátlan Romhány SE csapatához látogatunk Budapestre. A Kerék utcai általános iskolában megrendezésre kerülő összecsapás 20:50-or veszi kezdetét.
A Radnótiban legközelebb október 2-án láthatjátok a fiúkat, azon a pénteken az Újpest FC csapatát látjuk majd vendégül. A mérkőzés a megszokott időpontban, 20 órás kezdéssel kerül megrendezésre, melyre sok szeretettel várunk minden régi és új Kinizsi-szimpatizánst! Gyertek ki minél többen, szurkoljatok a fiúknak, töltsünk közösen egy újabb felejthetetlen péntek estét!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Férfi Futsal NB II Közép csoport, 2. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - BRAND MISSION TOLNA-MÖZSI FSE 3-2 (1-1)
Dunakeszi, 2015. szeptember 18, 20:00
Vezette: Czene-Joó Ádám, Janitz Gergő, Molnár Csaba

Kinizsi: Petróczi Tamás - Bita László, Somorai Attila, Temesi Norbert (C), Gorjánácz Márió
cserék: Takács Zoltán Gergely - Biczi Gábor, Horváth Olivér Csaba, Kun Gábor, Lámpi Tibor, Szikora Levente István, Bota Márk, Szlifka János
Vezetőedző: Biczi Gábor

Tolna-Mözs: Lévai Tibor - dr. Papp Tamás, Sós Gergely (C), Kovács Richárd, Kneller Balázs
cserék: Frankowszky Dániel, Vadas Balázs, Stadler Tamás
Szakmai igazgató: Frank Tamás

Gólszerzők: Temesi Norbert 2, Sós Gergely (öngól), illetve Kneller Balázs, Kovács Richárd
Sárga lap: Biczi Gábor, Somorai Attila, illetve Vadas Balázs, Lévai Tibor