NB II: Pénteken hazai bajnoki, a Nagymaros érkezik!

Hosszú szünet után péntek este ismét NB II-es futsal-bajnokit rendeznek a Radnótiban! A tabella harmadik helyén álló fiaink két idegenbeli találkozót követően február 13-án a 10. helyezett Garvittax Nagymaros csapatát fogadják 20 órás kezdéssel.
Az ősz folyamán, októberben a Vasas Sportcsarnokban találkozott a két fél, ahol 15-7-es Kinizsi-siker született, góljainkat a 7-szer eredményes Kun Gábor, az 5 találatig jutó Temesi Norbert, valamint az 1-szer betaláló Monspart László, Somorai Attila és Szikora Levente szerezték, míg a Nagymarosiak találatait a triplázó Menyhei Zoltán, illetve Török Máté, Gieber Gyula, Bocsev Balázs és Vigh Attila szállították.

Az első mérkőzés összefoglalója:Nagy szükségünk van a 3 pontra, hiszen tovább folytatódik a versenyfutás a listavezető Szeged és a második Vác csapataival. Az élen álló duó 4, illetve 3 ponttal gyűjtött többet kedvenceinknél, így a bajnokság végkimenetele szempontjából kulcsfontosságú, hogy itthon tartsuk a 3 pontot! Reméljük, bizalmat szavaztok nekünk, és egy jó hangulatú, sikeresen pénteket tölthetünk együtt! Sok szeretettel várunk Benneteket!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 18. forduló
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - GARVITTAX NAGYMAROS
2015. február 13, 20 óra
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka