NB II: Romhány - Kinizsi 0-7 (video)

A hétvége nyitányaként, péntek este Biczi Gabi vezette NB II-es csapatunk Budapestre látogatott, ahol a Romhány SE csapata látta vendégül fiainkat. A Kerék utcai Általános Iskolában rendezett találkozó igazi rangadónak ígérkezett, hiszen két 100%-os csapat, a tabella második és harmadik helyezettje találkozott egymással. Biczi mester ezúttal több játékosra sem számíthatott, hiszen a pénteki összecsapáson nem tudott pályára lépni többek között a Temesi, Bita, Lámpi, Takács négyes, ám a fiúk megmutatták, hogy mindenkire számíthat a vezetőedző. Meggyőző játékkal, Gorjánácz Márió, Szlifka János és Horváth Olivér dupláival, valamint Somorai Attila góljával 7-0-s sikert arattak fiaink, így csapatunk továbbra is hibátlan mérleggel rendelkezik!

A mérkőzés összefoglalója:A mérkőzés Kinizsi-helyzetekkel kezdődött, az első gólunkra a 4. percig kellett várni. Ekkor Somorai Attila bombázott a hazai kapuba (0-1). A vezetést követően támadásban maradt csapatunk, fiaink több lehetőséget is kialakítottak. A 13. perc megdupláztuk előnyünket: egy szöglet-variációt követően Gorjánácz Márió vette be a romhányi kaput (0-2). A folytatásban újabb helyzeteket alakítottunk ki, míg a kontrákból a hazaiak is elértek pár alkalommal Petróczi Tomi kapujáig. A játékrész utolsó másodperceiben háromgólosra nőtt az előnyünk, Horváth Olivér szerzett harciasan labdát, majd passzát követően Szlifka János iratkozott fel a góllövőlistára (0-3)
A második félidő első felében ismét egymást követték a vendég helyzetek, ami a 30. percben érett újabb góllá: Somorai passza után Gorjánácz Márió szerzett gyönyörű rabonás gólt bal lábbal (0-4). Két perc elteltével megszereztük ötödik gólunkat is: Rozsos és Szlifka összjátékát követően Szlifka János volt újfent eredményes (0-5). Az újabb gólt után Szenyitának akadt védenivalója, majd a 35. percben Gorjánácz centerezését követően Horváth Olivér talált a hazai kapuba, megszerezve ezzel első Kinizsis gólját (0-6). Egy újabb hazai akciót követően, a 36. percben Horváth Olivér újabb gólt szerzett, így már hétgólos volt az előnyünk (0-7). A hajrában mind a két csapatnak adódott még lehetősége a gólszerzésre, ám az állás már nem változott, fiaink 7-0-s sikert arattak.

Győzelmünkkel továbbra is hibátlan mérleggel, 9 ponttal állunk a bajnokságban, jelenleg 3 győzelemmel a tabella 1. helyét foglaljuk el. Házi góllövőlistánkat továbbra is Temesi Norbert vezeti 4 góllal, góljával Somorai Attila 3 találattal feljött a második helyre!

A következő mérkőzésünket jövő hét pénteken hazai környezetben játsszuk, október 2-án ismét a Radnótiban láthatjátok a fiúkat, amikor is az Újpest FC csapatát látjuk majd vendégül. A mérkőzés a megszokott időpontban, 20 órás kezdéssel kerül megrendezésre, sok szeretettel várunk Benneteket! Gyertek minél többen, szurkoljatok a fiúknak, töltsünk közösen egy újabb felejthetetlen péntek estét!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Férfi Futsal NB II Közép csoport, 3. forduló:
ROMHÁNY SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL 0-7 (0-3)
Budapest, 2015. szeptember 25, 20:50
Vezette: Gál Péter, Zimonyi Péter, Leél-Őssy Ádám

Romhány: Piel Béla - Molnár László Károly, Fehér Norbert, Radianov Ferenc, Fodor Pál (C)
cserék: Váró Péter, Nagy Attila, Nagy Márkó, Király Patrik, Ruzsa Krisztián, Fehér Dániel
Vezetőedző: Nagy Attila

Kinizsi: Petróczi Tamás - Tánczos Tibor, Bota Márk, Somorai Attila (C), Gorjánácz Márió
cserék: Szenyita László - Biczi Gábor, Horváth Olivér Csaba, Szántó Péter Gábor, Rozsos József, Gémesi Áron, Szlifka János
Vezetőedző: Biczi Gábor

Gólszerzők: Gorjánácz Márió, Szlifka János és Horváth Olivér Csaba 2, Somorai Attila
Piros lap: Fodor Pál