NB II: siker az új év első meccsén, KSK-LIMES - Kinizsi 3-9 (videó)

Hétfőn négy hét szünetet követően ismét bajnoki mérkőzést játszott másodosztályú felnőtt csapatunk. A labda a budakalászi MegArénában indult útjára, ahol a negyedik helyezett KSK-LIMES csapata látta vendégül kedvenceinket. A találkozón új szerzeményeink közül hárman mutatkoztak be, Tánczos Tibor és Szlifka János is góllal tette emlékezetessé ezt az estét, míg a kapuban Petróczi Tamás remek védéseivel járult hozzá csapatunk sikeréhez. A találkozóra nevezve volt Lámpi Tibor is, ám Tibi Biczi Gabival egyetemben nem lépett pályára, hiszen mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak, de remélhetőleg hamarosan Ők is pályára léphetnek majd! A mérkőzést 5-1-es félidőt követően 9-3-as sikerrel zártuk, góljainkat a 4 gólos Somorai Attila, a duplázó Kun Gábor, valamint az egyszer eredményes Temesi Norbert, Tánczos Tibor és Szlifka János szerezték, míg hazai részről Kleisz Márk, Tóth Csaba és Czerman Ferenc voltak eredményesek.

A mérkőzés összefoglalója:A hazaiak villám rajtot vettek, a középkezdés után Kleisz Márk találatával szinte azonnal vezetéshez jutottak (1-0). A 3. percben egyenlítettünk, ekkor Kun Gábor talált a kapuba egy szabadrúgást követően (1-1). A félidő derekán, a 10. percben Temesi Norbert révén sikerült fordítanunk (1-2). A 13. percben Somorai Attila góljával már 2 gólos volt az előny (1-3). A 18. percben a hazaiak kapusa a kiállítás sorsára jutott, miután a gólhelyzetben kiugró Tánczos Tiborral ütközött. A megítélt szabadrúgás után Tánczos Tibi megszerezte klubunk színeiben első gólját (1-4). A félidő utolsó találata Somorai Attila nevéhez fűződik, aki pár másodperccel a játékrész vége előtt megszerezte csapatunk ötödik gólját, így 5-1-es vezetéssel fordultunk.
A második játékrész első találata ismét a hazaiaké lett, az 5. percben Tóth Csaba volt eredményes (2-5). A félidő feléig aztán ismét következett 3 Kinizsi-találat, a 6. percben Kun Gábor (2-6), a nyolcadikban Somorai Attila (2-7), míg a 9. percben Szlifka János volt eredményes, így Janó is góllal tért vissza körünkbe (2-8). A 13. percben Somorai Attila megszerezte negyedik találatát (2-9), míg a gólok sorát a hazaiak zárták, a 19. percben Czerman Ferenc állította be a 9-3-as végeredményt. Fiaink tehát a 2015-ös évet győzelemmel kezdték, mellyel továbbra is a tabella 3. helyén állnak, egy ponttal lemaradva a Vác, míg négy egységgel kevesebbet gyűjtve a Szeged csapatainál. Ezúton szeretnénk megköszönni azt a szurkolói támogatást, biztatást, amit kaptunk, sok erőt ad nekünk, hogy az idegenbeli találkozókon is ilyen sokan vagytok mellettünk!
Az új év első hazai bajnokijára sem kell sokat várni, hiszen a következő találkozóra január 16-án, pénteken kerül sör a Radnótiban, amikor fiaink az Újpesti TE csapatát fogadják a szokásos 20 órás kezdéssel. Sok szeretettel várunk Benneteket arra a találkozóra is!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 14. forduló:
KSK-LIMES - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 3-9 (1-5)
Budakalász, 2015. január 12, 18:30
Vezette: Kovács Gábor, Janitz Gergő, Leél-Őssy Ádám

KSK-LIMES: Farkas Balázs - Czerman Márk, Viz Fülöp (C), Czerman Ferenc, Kleisz Márk
cserék: Surányi Ernő, Lotz Ádám, Kovács Dávid Gábor, Csorba András, Tóth Csaba

Kinizsi: Petróczi Tamás - Kun Gábor (C), Monspart László, Somorai Attila, Temesi Norbert
cserék: Szekeres Attila - Tánczos Tibor, Szlifka János, Biczi Gábor, Lámpi Tibor

Gólszerzők: Kleisz Márk, Tóth Csaba, Czerman Ferenc, illetve Somorai Attila 4, Kun Gábor 5, Temesi Norbert, Tánczos Tibor, Szlifka János
Sárga lap: Somorai Attila
Piros lap: Farkas Balázs