NB II: Szoros győzelem Vásárhelyen, HFC - Kinizsi 4-6 (videó)

A férfi futsal NB II Közép csoportjának 16. fordulójában fiainkra hosszú túra várt, hiszen csapatunk a Csongrád megyei Hódmezővásárhelyi FC csapatához látogatott. A hazaiak lelkes játéka igen megnehezített rövidke csapatunk dolgát, ám a fiúk ha nehezen is, de győzni tudtak 6-4-es arányban. A begyűjtött a bajnoki ponttal továbbra is tartjuk a lépést az élen álló SZTE, valamint a második Vác csapataival.
A találkozón góljainkat a triplázó Temesi Norbert, valamint Somorai Attila, Monspart László és Gorjánácz Márió szerezték, míg hazai részről Király Dávid és Szilágyi Norbert két-két gólt jegyzett. Csapatunk kispadján ezúttal Lámpi Tibi foglalt helyet, aki remekül összefogta a társaságot, nem kis szerepet játszva abban, hogy sikeresen zártuk a túrát!

A mérkőzés összefoglalója:A találkozó első gólját a hazaiak szerezték, a 4. percben Szilágyi Norbert juttatta előnyhöz a Vásárhelyieket (1-0). Újabb négy perc elteltével Temesi Norbert óriási bombájával egyenlítettünk (1-1). A félidő derekán, a 11. és a 12. percben Király Dávid duplájával kétgólos előnybe kerültek a sárga-kékek (3-1). Gyorsan sikerült visszajönnünk a találkozóba, a 13. percben ismét érkezett Temesi Norbert, aki 3-2-re alakította az állást. A félidő hajrájában két kisbüntetőhöz is jutottunk, de az egyenlítés ekkor még nem jött össze, mindkét próbálkozásunk a kapufán csattant, így 3-2-es hazai előnnyel fordultak a csapatok.
A második játékrész első percében aztán összejött az egyenlítés, Temesi Norbert talált ismét a házigazda kapujába (3-3). A következő gólra viszonylag sokáig kellett várni, a félidő derekán, a 31. percben Somorai Attila révén a találkozó során először jutottunk előnyhöz (3-4). A hajrához közeledve, a 36. percben újra nyílttá vált a győzelem kérdése, Szilágyi Norbert gólját követően 4-4 állt az eredményjelzőn. A bekapott egyenlítő találat után Lámpi Tibi vészkapus játékot kért a fiúktól, melynek gyorsan meg is lett az eredménye: a 37. percben Monspart László góljával újból a nevünk mellé került az előny (4-5). Két perccel a vége előtt, a 38. minutumban Temesi Norbert labdaszerzése után Gorjánácz Márió talált a hazai kapuba (4-6). A hajrában ismét rúghattunk két kisbüntetőt, ám ezekkel a lehetőségekkel ezen az estén nem volt szerencsénk, így az eredmény már nem változott.
6-4-es sikerünk jóvoltából továbbra is tartjuk a lépést a listavezető SZTE csapatával, valamint a második Vác alakulatával, akik 4, illetve 1 ponttal előzik meg dobogós fiainkat a tabellán.
A következő mérkőzésre február 2-án kerül sor, ekkor fiainkra újabb idegenbeli találkozó vár. Csapatunk Piliscsabára látogat, a VM KASZK Szakképző Iskolában rendezendő találkozó 20 óra 30 perckor veszi kezdetét! Szurkoljatok a srácoknak, hogy újra 3 ponttal térhessünk haza újabb idegenbeli találkozónkról!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 16. forduló:
HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 4-6 (3-2)
Hódmezővásárhely, 2015. január 26, 19:00
Vezette: Geleta Mihály, Kubovics Balázs, Márkus András

HFC: Szatmári Róbert István - Király Dávid, Huszka Milán András, Szilágyi Norbert, Brizik-Bodrogi István (C)
cserék: Tóth József, Király Bence, Márki Milán, Molnár Zsolt, Rácz Dezső, Hauk Martin, Nagy Eduárd
Vezetőedző: Bódi Attila

Kinizsi: Petróczi Tamás - Tánczos Tibor, Monspart László, Temesi Norbert (C), Szlifka János
cserék: Lámpi Tibor, Monspart László, Somorai Attila,
Edző: Lámpi Tibor

Gólszerzők: Király Dávid és Szilágyi Norbert 2, illetve Temesi Norbert 3, Somorai Attila, Monspart László, Gorjánácz Márió
Sárga lap: Hauk Martin, illetve Gorjánácz Márió
Piros lap: Király Dávid