NB II: Újpesti napok következnek

Három fordulót követően hibátlan mérleggel, 9 szerzett ponttal áll Biczi Gábor vezette csapatunk a Férfi Futsal NB II Közép csoportjának élén (a 15 csapatot felvonultató csoportban fiaink mellett csak a PTE-PEAC csapata büszkélkedhet 100%-os teljesítménnyel, a pécsiek eddigi két meccsükön nem találtak legyőzőre)!

Kedvenceink számára a következő két pénteken két hazai találkozó következik. A 4. és 5. forduló érdekessége, hogy egymás után érkezik a Radnótiba a két újpesti csapat, így lila hetek következnek csapatunk számára!
Először most pénteken, október 2-án, a szokásos 20 órás kezdéssel az Újpest FC-220 Volt csapatát láthatjuk vendégül. Sós László fiai eddig egy győzelmet (Újpesti TE), egy döntetlent (Tolna) és egy vereséget (Romhány) jegyeznek a pontvadászatban. Aktuális ellenfelünkkel az elmúlt két szezon során 4 alkalommal találkoztunk, fiaink mind a négy találkozón győzelmet arattak, az összesített gólkülönbség 37-13 a Kinizsi javára. Legeredményesebb gólszerzőnk Kun Gabi, aki 6-szor volt eredményes a lilák ellen, őt Somorai Attila követi 5 találattal.
A pénteki találkozót követően egy héttel érkezik a másik lila-fehér csapat, október 9-én, pénteken a Farkas Sándor vezette Újpesti TE érkezik Dunakeszire. Azon a találkozón is a szokásosnak mondható időpontban, 20 órakor indul útjára a labda.

Mind a két találkozóra sok szeretettel várunk Benneteket! Gyertek, segítsétek fiainkat, hogy a két újpesti mérkőzést követően is hibátlan mérleggel álljunk a bajnoki tabella élén! Ez az álom csak a Ti segítségetekkel sikerülhet, hiszen számtalanszor bizonyítottátok már, hogy mekkora erőt tudtok adni csapatunknak! Reméljük, ismét bizalmat szavaztok fiainknak, és péntek esti programnak egy jó Kinizsi-meccset választotok! Várunk Benneteket sok szeretettel, töltsük ismét közösen a péntek estét!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!!!


Férfi Futsal NB II Közép csoport, 4. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ÚJPEST FC-220 VOLT
2015. október 2, 20:00
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 5. forduló:
DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL - ÚJPESTI TE
2015. október 9, 20:00
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium