NBII: 8-2-es siker Gödön, pénteken újabb bajnoki (videó)

Hétfőn az NB II Közép csoportjában szereplő csapatunk a 23. fordulóban Gödre látogatott, ahol a házigazda Gödi SE Futsal csapatával találkoztak Temőék. A szoros, 3-2-es Kinizsi-vezetést hozó első játékrészben a házigazdák kétszer is egyenlíteni tudtak, majd a második félidei remek helyzetkihasználásnak köszönhetően fiaink 8-2-es sikert arattak! Góljainkat a négyszer eredményes Temesi Norbert, a triplázó Somorai Attila valamint Tánczos Tibor szállították, míg a házigazdák találatait Nábelek György és Krasnyánszki Martin szerezték.

A találkozó összefoglalója:Győzelmünkkel továbbra is tartjuk a lépést a listavezető Szegeddel, akik négy ponttal szereztek többet fiainknál úgy, hogy kedvenceink egy találkozóval kevesebbet számlálnak. A bajnoki címért folyó versenyfutásból a Vác csapata kiszállt, mivel vereséget szenvedtek az Újpest FC vendégeként, így az elsőségre két csapatnak maradt esélye: a Szegednek és nekünk.
Pénteken újabb bajnoki vár fiainkra, amikor egy igazi rangadó kerül pótlásra, hiszen a remek erőkből álló 1988 Déli FC, vagyis a Vasas érkezik hozzánk április 3-án a Radnótiba! A labda 20 órától indul útjára, reményeink szerint sokan bizalmat szavaztok fiainknak, és a segítségetekkel itthon tudjuk tartani ezt a roppant fontos 3 bajnoki pontot! Egy esetleges Kinizsi-siker azt jelentené, hogy a listavezető SZTE-hez 1 pontra felzárkóznánk, így nagyon izgalmas bajnoki hajrá várható!!! Gyertek, segítsetek nekünk ezen a találkozón is, hogy a szezon zárásaként közösen újabb bajnoki címet ünnepelhessünk!!!
Várunk Benneteket sok szeretettel a pénteki rangadóra, kezdjük közösen a husvéti ünnepeket!!!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 23. forduló:
GÖDI SE FUTSAL - RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI 2-8 (2-3)
Göd, 2015. március 30, 21:00
Vezette: Futó Tamás, Juhász Dávid, Hamza Róbert

Göd: Hutkai Attila - Horváth Olivér Csaba, Krasnyánszki Martin, Biczo Kovács Ákos, Nábelek György (C)
cserék: Holczer Balázs, Deli Zsolt
Vezetőedző: -

Kinizsi: Petróczi Tamás - Gorjánácz Márió, Temesi Norbert (C), Somorai Attila, Apatini Márk
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Tánczos Tibor, Szlifka János
Vezetőedző: -

Gólszerzők: Nábelek György, Krasnyánszki Martin, illetve Temesi Norbert 4, Somorai Attila 3, Tánczos Tibor
Sárga lap: Holczer Balázs, Nábelek György, illetve Temesi Norbert, Somorai Attila, Gorjánácz Márió, Tánczos Tibor
Piros lap: Biczo Kovács Ákos