NBII: Ezüstérem a Közép csoportban, Bita László a csoport társgólkirálya

A Férfi Futsal NB II Közép csoportjának 30., utolsó fordulójában lejátszották a dobogó illetve a góllövőlista szempontjából lényeges találkozókat. A PTE PEAC csapata piliscsabai egygólos győzelmével megnyerte a Közép csoportot, így csapatunk a második, ezüstérmes pozícióban zárta a Közép csoport 2015/2016-os küzdelmeit, míg a harmadik helyre a Vác érkezett meg, megelőzve a PAFC csapatát. A Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub csapata ezúton gratulál a PTE PEAC Futsal bajnoki címéhez, sok sikert kívánunk a pécsi csapatnak a rájátszás küzdelmeihez!

A csapat ezüstérme mellett Bita László gólkirályi címére is büszkék lehetünk, a tavaszt válogatott formában végigjátszó hetesünk 2016 összes bajnokiján eredményesnek bizonyult, így végül 48 találatig jutott a csoportban, akárcsak a Városgazda kiváló támadója, Simonyi Gábor. Így a Közép csoport 2015/2016-os évadának két gólkirálya lett, két kiváló játékos, Bita László és Simonyi Gábor személyében.

Fiaink a szezon során hazai környezetben egy döntetlent leszámítva a többi mérkőzésen győztesen hagyták el a Radnóti parkettáját, amelyet nagyban köszönhettünk fantasztikus szurkolótáborunknak. Ti vagytok a legnagyobbak, köszönjük Nektek ezt a csodás szezont! Egyre több tehetséges fiatal tűnik fel a felnőtt csapat közelében, akik a következő években biztosan meghatározó tagjaivá válnak majd csapatunknak. Természetesen még nem zárult le csapatunk számára a szezon, a hátralévő eseményekről rövidesen tájékoztatunk Benneteket! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!