NBII: fordítás a hajrában, UTE-Kinizsi 8-11 (videó)

A remek Kecskemét elleni bajnoki győzelmet követően csapatunk az Angyalföldi Sportközpontba látogatott hétfő este az NB II Közép-Keleti csoportjának 18. játéknapján. Biczi Gábor vezette csapatunk az Újpesti TE ellen lépett pályára. Akárcsak az őszi találkozón, fiaink ezúttal is nehezen gyűjtötték be a három pontot, de a srácok sikerrel jártak, az utolsó percekben megfordították a mérkőzést, és 11-8-as Kinizsi-sikerrel zárult a találkozó. Góljainkat a négyszer eredményes Kun, a három gólig jutó Temesi, a duplázó Bita L., valamint az egyszer eredményes Szlifka mellett egy öngól jelentette, míg a lilák részéről Cseh P. háromszor is betalált, Juhász T. és Boros D. duplázott, Somogyi pedig egyszer bizonyult eredményesnek.

A találkozó összefoglalója:


Csapatunk újabb győzelmének köszönhetően 35 ponttal tapad a két mérkőzéssel többet számláló, 36 pontos Újpest FC-220 Volt csapatára. A lila-fehérek a következő fordulóban nem lépnek pályára, így egy győzelem esetén átvehetjük a vezetést a táblázaton!

A következő erőpróba is itt van a nyakunkon: holnap, azaz február 3-án (pénteken) az Üllői Városi Sportcsarnokba látogatunk, ahol 20 órától a Kastélydombi SE csapata látja vendégül Temesiéket. A találkozó mind a két csapat számára kulcsfontosságú lehet: A hazaiak egy siker esetén feljönnének a jövőre is NBII-t jelentő 6. helyre, míg kedvenceink egy sikerrel szerzett pontok tekintetében is átvennék a vezetést a tabellán! Szurkoljatok kedvenceink sikeréért, hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A mérkőzés jegyzőkönyve

Tabella, góllövőlista

fotó: Gyetvai Andrea