NBII: Győztes rangadó, Kinizsi-Kecskemét 8-2 (videó)

A sikeres kupacsatát követően csapatunk számára a 17. játéknappal folytatódott a bajnokság az NB II Közép-Keleti csoportjában. Biczi Gábor vezette csapatunk a ScoreGoal Kecskemét ellen egyből hazai rangadóval kezdett. Ultráink ismét kiváló hangulatot teremtettek, emellett Kecskemétről is szép számban érkeztek szimpatizánsok. A mérkőzés Bita László és Temesi Norbert 3-3, valamint Makk Levente és Kun Gábor találatainak köszönhetően 8-2-es Keszi-sikerrel zártunk, a vendégek góljait Móra Viktor és Kovács József jegyezték.

A találkozó összefoglalója:

Csapatunk sikerének köszönhetően 32 ponttal a második helyen áll, egy ponttal lemaradva a 33 pontos Újpest FC-220 Volt csapata mögött, a lilák azonban két mérkőzéssel többet számlálnak. Az élen álló kettőst a 28 pontos Rubeola FC Csömör, ScoreGoal Kecskemét kettős követi, mindkét csapat neve mellett ugyanannyi találkozó szerepel, mint a Kinizsinek.

A jövő hét két idegenbeli találkozót tartogat: január 30-án (hétfőn) az Újpesti TE vendégei leszünk 21:15-től az Angyalföldi Sportközpontban, majd február 3-án (pénteken) az Üllői Városi Sportcsarnokba látogatunk, ahol 20 órától a Kastélydombi SE csapata látja vendégül Temesiéket. Szurkoljatok kedvenceinknek ezeken a találkozókon is!
Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!


A mérkőzés jegyzőkönyve

Tabella, góllövőlista