NBII: holnap 20 órától Kinizsi-Kincsem bajnoki a Radnótiban

Kénoszt Ferenc vezette csapatunk egy hazai győzelmet (Vác Futsal, 8-5) és egy idegenbeli vereséget (MVFC II. Berettyóújfalu, 2-6) követően pénteken már harmadik ízben lép pályára a 2017/2018-as szezonban. Kedvenceink a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjának aktuális játéknapján hazai környezetben, a Radnótiban folytathatják a pontok gyűjtését. Otthonunkba 20 órától a 2 forduló alatt szintén három pontot gyűjtő Kincsem Lovaspark SE csapata érkezik.

A bajnokság állása:
170915_Tabella

A tápiószentmártoni alakulat az első fordulóban vereséggel kezdett a csoport egyik favoritja, a Rubeola FC Csömör otthonában (2-6), majd a hét elején hazai környezetben sikerült javítaniuk az Újpest FC-220 Volt csapatának legyőzésével (8-5). A felek közös múltját szemlélve eddig nem sok oldal íródott a párharc történelemkönyvébe, hiszen csupán két alkalommal találkozott egymással a két társaság. Viszont csapatunk szimpatizánsai számára talán az egyik legkedvesebb emlék a Kincsem elleni párharc, hiszen erre a két mérkőzésre a 2013/2014-es idényben került sor, az NB I-ben. Mi több, a Dunakeszi Kinizsi Futsal történetének első NB I-es találkozóját éppen aktuális ellenfelünk, az akkor még Kincsem Lovaspark Nagykáta néven szereplő együttes otthonában játszotta, mely 2013 augusztusának végén 7-2-es Keszi-sikerrel zárult. A visszavágó 2013 Karácsonya előtt egy gólgazdag találkozót, és 9-6-os Dunakeszi-győzelmet hozott.

A péntek esti mérkőzés igen fontos lesz mind a két fél részére, aki begyűjti a 3 pontot, az tartja a lépést az élmezőnnyel, ám amelyik csapat pont nélkül marad, az lépéshátrányba kerülhet riválisaival szemben. Mindenkit várunk sok szeretettel, pénteken 20 órától tehát Dunakeszi Kinizsi Futsal - Kincsem Lovaspark SE bajnoki találkozó a Radnótiban! Gyertek minél többen! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

 

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 3. forduló:
Dunakeszi Kinizsi Futsal - Kincsem Lovaspark SE
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium
2017. szeptember 15 (péntek), 20 óra