NBII: Sikeres főpróba, Temő 4 góljával Kinizsi - Tolna-Mözs 6-2

A Férfi Futsal NB II Közép csoportjának 24. fordulójában ismét egy izgalmas rangadó várt a tabella második helyén álló csapatunkra. A Szegedi csúcsrangadó előtti főpróbaképpen a dobogó legalsó fokáért harcoló, jelenleg negyedik Brand Mission Tolna-Mözs alakulata látogatott a Radnótiba. Fiainknak volt miért visszavágniuk a péntek esti ellenfélnek, hiszen az őszi, tolnai vereséget követően csúsztunk le a tabella első helyéről. Az igen izgalmas mérkőzésen igaz, 6-2-es győzelmet arattunk, a találkozó korántsem volt könnyű. Találatainkat a négyszer eredményes Temesi Norbert, illetve Apatini Márk és Sáhó Kristóf szerezték, míg tolnai oldalról Vadas Balázs és Sós Gergely bizonyult eredményesnek.

A találkozó összefoglalója:A mérkőzés izgalmas, változatos játékot hozott, mindkét fél előtt adódtak lehetőségek a vezető találat megszerzésére, ám ez sokáig, majdnem egy teljes félidőn keresztül egyik fél számára sem jött össze. Az első játékrész hajrájában azonban felpörögtek az események: előbb a vendégek kerültek kétgólos előnybe, a 17. percben Vadas Balázs, míg egy perccel később Sós Gergely talált a kapunkba, majd a szünet előtti utolsó percben Apatini Márk révén szépítettünk, így 2-1-es vendég előnnyel fordulhattak a csapatok.
A második játékrész elején az egyenlítés érdekében vészkapus játékkal próbálkoztunk, ám ez nem hozta meg a gyümölcsét, maradt a 2-1-es tolnai előny, majd visszaálltunk 4 a 4 elleni játékra. A játékrész közepén két perc alatt Temesi Norbert révén sikerült fordítanunk, kapitányunk a 28. és a 29. percben talált a bordó-feketék kapujába, így 3-2-vel átvettük a vezetést. A mérkőzés a hajrához közeledve, a 35. percben dőlt el, amikor a vendégek próbálkoztak vészkapus játékkal, ám ebből két gólt is kaptak a 35. percben, mind a két alkalommal Temesi Norbert talált a kapuba (5-2). Egy perccel később, a 36. percben alakult ki a végeredmény, ekkor Sáhó Kristóf szerezte meg csapatunk 6. találatát. A hajrában a felek már csak helyzetekig jutottak, így a rangadót 6-2-es sikerrel zártuk.
Sikerünknek köszönhetően továbbra is 3 pont a lemaradásunk a Hódmezővásárhelyen győzelmet arató, listavezető SZTE EHÖK csapatával szemben (az egyetemisták 5-2-re nyertek Vásárhelyen). A következő fordulóban, április 20-án, hétfőn Szegedre látogatunk. A 19 órakor kezdődő csúcsrangadó dönt az alapszakasz első helyét illetően. Fiaink amennyiben győzelemmel zárják a Tisza-parti megmérettetést, úgy azonos pontszámmal ugyan, de átveszik a vezetést a tabellán az utolsó forduló előtt!
A szegedi csúcsrangadót követően április 24-én, pénteken hazai környezetben, a Radnótiban zárjuk az alapszakaszt az MTK Budapest csapatával szemben! Sok szeretettel várunk Benneteket arra a találkozóra is, töltsük meg ismét a csarnokot, ünnepeljük közösen újabb sikeres szezonunkat, és remélhetőleg az alapszakasz Közép csoportjának bajnoki címét!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!!!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 24. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS 6-2 (1-2)
Dunakeszi, 2015. április 10, 20:00
Vezette: Wittner József, Stumpf Tamás, Temesi Tibor

Kinizsi: Petróczi Tamás - Gorjánácz Márió, Somorai Attila, Temesi Norbert (C), Szlifka János
cserék: Szekeres Attila - Biczi Gábor, Lámpi Tibor, Tánczos Tibor, Bognár Bálint, Sáhó Kristóf, Berki István, Apatini Márk
Vezetőedző: Fehér Zsolt

Tolna-Mözs: Szőcs Richárd - Sós Gergely (C), Kovács Richárd, Kneller Balázs, Erdei István
cserék: dr.Papp Tamás, Gál Tamás, Vadas Balázs, Stadler Tamás
Vezetőedző: Kneller Balázs

Gólszerzők: Temei Norbert 4, Apatini Márk, Sáhó Kristóf, illetve Vadas Balázs, Sós Gergely
Sárga lap: dr. Papp Tamás, Erdei István