Nehéz idegenbeli túra: Kincsem-Kinizsi ma este 19:30-tól

Két hetet követően ismét pályára lép csapatunk a Férfi Futsal NB II Keleti csoportjában. Kénoszt Ferenc vezette csapatunk a 14. fordulóban nehéz feladat előtt áll, ugyanis a Kinizsire Tápiószentmártonban vár fontos rangadó. Kedvenceinket a csoport egyik legjobb formában lévő csapata, a Kincsem Lovaspark SE fogadja 19:30-as kezdéssel a tápiószentmártoni sportcsarnokban. A két csapat egyaránt 26 pontot gyűjtött az eddigi játéknapokon, igaz a Dunakeszi elhalasztott találkozója miatt egy mérkőzéssel kevesebbet számlál. A negyedik és ötödik helyezettek összecsapásán fontos pontok találnak gazdára, hiszen az élmezőny első öt tagja három ponton belül található, így minden szerzett pont kulcsfontosságú a majdani végelszámolás szempontjából.

171127_KC_tippTippjáték: Klubunk médiapartnerének, a Keszi Channelnek a telefonokon elérhető applikációján keresztül tippeld meg a találkozó végeredményét! A játékban való részvételhez töltsétek le az applikációt, majd a telefonszám megadásával együtt küldjétek el tippeteket a Kincsem Lovaspark - Dunakeszi Kinizsi Futsal mérkőzést illetően, a találkozó kezdetéig, vagyis 19:30-ig. A helyesen tippelők közül az első, a végeredményt eltaláló személy jutalomban részesül. A jutalom egy üveg pezsgő, melyet telefonos egyeztetést követően a Keszi-Centerben vehet majd át a szerencsés felhasználó. Töltsétek le az applikációt, tippeljétek meg a rangadó végeredményét, játékra fel!

Kedvenceink a csarnok beázása végett az elmúlt fordulóban nem tudták fogadni az MVFC II. Berettyóújfalu csapatát. A Kinizsinek a legutóbbi legátszott, Vác elleni derbin szakadt meg hét mérkőzéses győzelmi sorozata, ám a Romhány elleni Magyar Kupa tálálkozón ismét visszatért a győztesek útjára a csapat. Reméljük, ma este újabb három pont kerül a Dunakeszi neve mellé.
Aktuális ellenfelünk, a Kincsem Lovaspark SE az egyik legjobb formában lévő csapat az NB II Keleti csoportjában: Vörös Péterék az elmúlt fordulóban döntetlent játszottak az Újpest vendégeként, míg előtte öt mérkőzésen nem találtak legyőzőre, így a Kincsem hat mérkőzés óta veretlen! Hazai környezetben is tiszteletet parancsoló eredményekkel rendelkezik a csapat: csupán a Csengerieknek sikerült győzelemmel teljesítenie a Kincsem elleni idegenbeli mérkőzést, az Újpest, a Kecskemét, a Kazincbarcika, a Berettyóújfalu és a Csömör is pont nélkül távozott a tápiószentmártoni sportcsarnokból.

A két fél eddig három alkalommal mérte össze tudását: a 2013/2014-es szezonban két Keszi sikerrel zárult az akkor NB I-es csapatok összecsapása, míg az ebben az idényben lejátszott első találkozón pontosztozkodásra került sor. Az összesített gólkülönbség 20-12 a Dunakeszi javára. Terveink szerint a találkozóról élőképes stream közvetítéssel jelentkezünk majd, melynek linkjét facebook-oldalunkon tesszük közzé a mérkőzés előtti időszakban (amennyiben adottak lesznek a közvetítés technikai feltételei). Aki egy újabb kivételes futsal-rangadóval szeretne gazdagodni, az 19:10 körül látogass el közösségi oldalunkra a stream linkjéért!

A héten még egy nagy rangadó vár csapatunkra: december 15-én (pénteken) 20 órától ismét hazai környezetben, a Radnótiban lépünk pályára. Akkor a jelenlegi listavezető, a napokban 25. születésnapját ünneplő tradicionális futsal csapat, a Rubeola FC Csömör érkezik majd Dunakeszire! Sok szeretettel várunk mindenkit, buzdítsuk közösen csapatunkat, találkozzunk a Radnótiban! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

Összefoglaló a ma este két főszereplőjének első mérkőzéséről:

A bajnokság állása:
171210_tabella

Férfi Futsal NB II Keleti csoport, 14. forduló:
KINCSEM LOVASPARK SE - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Tápiószentmárton, Városi Sportcsarnok és Tanuszoda
2017. december 11 (hétfő), 19:30

A forduló többi találkozója:
2017.12.08, péntek:
Rubeola FC Csömör – Újpest FC-220 Volt 5-2
Covritas Futsal Gödöllő –   Energia SC Gyöngyös 5-10

2017.12.11, hétfő:
Kazincbarcikai Ördögök SE – ScoreGoal Kecskeméti FC
Vác Futsal SE – UFC Gyömrő
MVFC II. Berettyóújfalu – Csenger Futsal