Nincs megállás, pénteken 20 órától Kinizsi-Vasas a Radnótiban!

Amint már arról beszámoltunk a hétfői derbit követően nem sok ideje van fiainknak a pihenésre, pénteken következik az újabb feladat: a futsal NB II Közép csoportjának 20. fordulójában Temesi Norbiék hazai környezetben lépnek pályára. A szokásoknak megfelelően, 20 órakor kezdődő találkozón a bajnokság 6. helyezettje, az 1988 Déli FC, vagyis a Vasas csapata érkezik Dunakeszire.
A két csapat a 7. fordulóban, november 3-án, Tökölön játszotta első mérkőzését. A szoros találkozón Kun Gábor 2, valamint Sáhó Kristóf és Somorai Attila góljainak köszönhetően 4-3-as sikernek örülhettünk, a piros-kékek találatait a duplázó Lak Imre, illetve az egyszer eredményes Pászti Bence Alfréd szerezték. Az első találkozó igen változatosra sikeredett, szünetben mi vezettünk 1-0-ra, majd a hazaiak percek alatt háromszor is betaláltak, így kétgólos hátrányból sikerült győzelmet szereznünk.

Az első mérkőzés góljai:A piros-kékek remek tavaszt produkálnak, 2015-ben eddigi 6 mérkőzésükből 4-et megnyertek, a Szeged Egyetemistáival szemben csak az utolsó pillanatokban kapott góllal maradtak alul! Az előjelek alapján tehát izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol meg kell dolgoznunk a 3 bajnoki pontért! Sok szeretettel várunk benneteket a pénteken 20 órától kezdődő találkozóra, reméljük, ismét bizalmat szavaztok a srácoknak, és egy jó hangulatú, nagyszerű élményekkel teli péntek estét zárhatunk közösen!
Hajrá Dunakeszi, hajrá Kinizsi!

Férfi Futsal NB II Közép csoport, 20. forduló:
RÁBA ETO II-DUNAKESZI KINIZSI - 1988 DÉLI FC (VASAS)
Dunakeszi, Radnóti Miklós Gimnázium Sportcsarnoka
2015. február 27, 20:00