Női csapatunk az ELTE Kupán járt - Videón a góljaink!

Az elmúlt hétvégén, január 12-én, vasárnap rendezték a III. ELTE-BEAC Női Futsal Kupát Budapesten, a BEAC sportcsarnokban, melyen női csapatunk is részt vett. A tornát a bajnokság folytatására való felkészülésre használták fel Biczi Gábor tanítványai. A Bogdánfy úti sportcsarnokban rendezett tornán a lányok a B-csoportba kaptak besorolást a Budapest Honvéd, a Szombathelyi ESE, a Kalafa-Újbarok és az ELTE-BEAC NB II-es csapatával egyetemben.
Első ellenfelünk a Honvéd volt, mellyel 2-2-es döntetlent játszottunk, a pestiek az utolsó másodpercekben egyenlítettek. Góljainkat Bobok Csilla és Szalkai Kitti szerezték.
A döntetlen után következett a Szombathely elleni meccs, melyen 3-1-es vereséget szenvedtünk a torna későbbi döntősétől, szépítő gólunkat Szalkai Kitti lőtte.
A harmadik mérkőzés igen fontos volt a továbbjutás szempontjából. Szekér Anita góljával vezettünk is 1-0-ra a Kalafa-Újbarok csapata ellen, de hiába próbálkoztunk az egész meccsen, a második gólunk nem akart megszületni, a mérkőzés végén pedig kiegyenlítettek a harcosan küzdő Tatabányaiak, így az 1-1-el ők szerezték meg a továbbjutást érő második helyet.
A tornát a házigazda ELTE-BEAC NB II-es csapata ellen zártuk. A találkozót Szalkai Kitti, Bobok Csilla és Szabó Krisztina góljaival 3-1-re megnyertük, így a csoport öt csapata közül a harmadik helyet szereztük meg 1 győzelemmel, 2 döntetlennel s egy vereséggel, 7-7-es gólkülönbséggel, ami 5 pontot eredményezett.
CSAPATUNK: Ősz Csenge, Szekér Anita (C), Bobok Csilla, Lantos Fanni, Szabó Krisztina, Szalkai Kitti, Vella Orsolya
A torna Kinizsis házi góllövőlistája: Szalkai Kitti 3, Bobok Csilla 2, Szekér Anita és Szabó Krisztina 1-1. Az alábbi videóban megtekinthetőek a lányok által szerzett gólok:Gratulálunk lányok!
Folytatás a bajnokság keretein belül szombaton, január 18-án, amikor ismét a Bogdánfy úti sportcsarnokban az ELTE SE vendégei lesznek a lányok 13:20-as kezdéssel. Az idegenbeli mérkőzésre is várunk Titeket sok szeretettel, a hétvégén is
CSAK A KINIZSI

a kép forrása: Sajben Marcell (ELTE-BEAC)