Női felkészülési mérkőzés: Kinizsi - Obsitos 4-3

A futsalhungary cikke:
Dunakeszi-Kinizsi - Obsitos SE 4-3
Dunakeszi, Radnóti Gimnázium

Dunakeszi-Kinizsi női futsal csapata felkészülési mérkőzést játszott az nb2-es Obsitos SE csapata ellen Dunakeszin december 27-én.
A karácsony meghitt pillanatai és a sok bejgli evés után jó volt ismét mozogni és találkozni kedvenc játékszerünkkel!

A mérkőzés 4x20 perces volt futó órával. A csapatok kissé nehezen kezdték a játékot, de egyre jobban felpörögtek és helyzetek sokaságát alakították ki mindkét kapu előtt. Két Szabó góllal kezdődött a gólgyártás. A vezetést a vendégcsapat szerezte meg egy szépen kijátszott akció végén Szabó Szilvia volt eredményes, a Kinizsi válasza hamarosan érkezett, ekkor Szabó Krisztina válaszolt egy szépen középre játszott labdára érkezve. Az ezt követő időszakban a hazaiak kapták el a fonalat, és gyorsan 2 gólos előnyre tettek szert. 3-1.

Az Obsitos SE tartását és győzni akarását mutatja, hogy 3-3-ra kozmetikázta az állást. Az utolsó találat azonban a hazaiaknak jött össze, és nyerték meg a találkozót.
Hajtós, küzdős mérkőzést láthattunk, ahol kiegyenlített játék folyt és a Pádár Anitát és Csiszár Henriettát nélkülöző hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

Biczi Gábor, a Dunakeszi Kinizsi edzője: Szerettünk volna mozgásban maradni és készülni az egyik legnagyobb megmérettetésünkre az Astra elleni kupa elődöntő mérkőzésre. Ezért a két ünnep között sikerült az Obsitos SE csapatával egyeztetni időpontot. A célt tökéletesen szolgálta ez a meccs és szeretnénk még további edzőmérkőzéseket játszani a nagy napig. Terveink között szerepel a Salgótarján és a Hajdúböszörmény is, akikkel folynak az egyeztetések. Továbbá sikerült 2 új fiatal játékosomat is kipróbálni és megnézni hol lehet a helyük a csapatban. Bízom benne, hogy Pádár Anita és Csiszár Henrietta is rendelkezésünkre tud állni majd a következőkben.

Ferenczi Anna, az Obsitos SE edzője: Örültem, hogy sikerült összehozni egy ilyen találkozót az ünnepek alatt és mozgásban tudunk maradni, hiszen a bajnokság második fele hamarosan kezdődik. Nem sok időnk volt a pihenésre, ennek ellenére úgy gondolom, hogy a kezdeti ólomlábakon futás után sikerült felvenni a ritmust és egyenrangú ellenfelei lenni a Kinizsi csapatának. Az eddig tanultakat próbáltuk alkalmazni és gyakorolni, amit hellyel-közzel sikerült megvalósítani. Helyenként meglepően tetszetős és ötletes játékot láttam viszont csapatomtól, aminek szívből örülök, de még nagyon sok a dolog!