Női NB I: DEAC - Dunakeszi Kinizsi 2-6

Kedves Kinizsi-család!

Női NB I-es csapatunk Debrecenbe látogatott, ahol a DEAC csapatával játszottak bajnoki mérkőzést Szekér Anitáék. A hajdúsági kaland végül pozitívan záródott, hiszen 2-1-es félidei DEAC vezetésről Biczi Gábor tanítványai parádés második félidei játék után 6-2-re nyertek, így a lányok bebizonyították, hogy a Miskolc elleni rangadón elszenvedett vereség csupán apró kisiklás volt! A mérkőzésről hamarosan összefoglalót is közlünk, addig is szöveges beszámoló keretein belül ismertetjük a fontosabb momentumokat!

DEAC - Dunakeszi Kinizsi 2-6 (2-1)
Debrecen, Kecskeméti János Sportcsarnok, vezette: Erdélyi Tamás, Takács István, Kovács Ádám
DEAC: Nagy Tünde - Farkas Éva, Bokor Adrienn, Oláh Anikó, Tóth Angelika
Cserék: Kósa Viktória Zuzsa (C) - Angyal Anita, Radics Ágnes Mariann, Erdős Edina, Putnóczki Petra
Vezetőedző: Czóbelné Mester Kata Olimpia

Dunakeszi Kinizsi: Ősz Csenge - Szekér Anita (C), Bobok Csilla Mária, Pádár Anita, Vella Orsolya
Cserék: Szalkai Kitti, Bánhidi Ildikó, Szabó Krisztina, Hummel-Smuczer Angéla Edina, Zamira Aisah Tiara, Papp Alexszandra
Vezetőedző: Biczi Gábor

Gólszerző: Oláh Anikó 2, illetve Pádár Anita 3, Bobok Csilla Mária, Szekér Anita, Szalkai Kitti
Sárga lap: Farkas Éva

A mérkőzésen a 3. percben zörrent először a háló, ekkor Oláh Anikó talált a Kinizsi kapujába. Négy perccel később Pádár Anita egalizálta az eredményt, így 1-1-re módosult az állás. Ezután a félidőben több tetszetős támadást is vezetett a Keszi, de ez ekkor még eredményre nem vezetett. Sőt, az első félidő utolsó percében Oláh Anikó második találatával a DEAC mehetett előnnyel a szünetre.
A második félidőben sem kellett sokat várni az első gólra, Bobok Csilla Mária a 40. másodpercben 2-2-re változtatta a találkozó állását, elindítva ezzel a második félidei Kinizsi-hengert! A 23. percben csapatkapitányunk, Szekér Anita is feliratkozott a gólszerzők táborába, ezzel a mérkőzés állása: DEAC - Kinizsi 2-3! A 33. minutumban Szalkai Kitti következett, így már kétgólos előnyre tettek szert Biczi Gábor lányai! Az újabb bekapott gól után vészkapus játékra váltott a DEAC, ám ez nem hozott számukra eredményt, sőt, a 38. percben Pádár Anita végleg eldöntötte a három pont sorsát, 5-2-re változtatva az eredményt, majd az utolsó percben egy labdaszerzést követően megszerezte saját maga harmadik, csapata hatodik találatát is, kialakítva ezzel a 6-2-es végeredményt! Csapatunk fantasztikus teljesítményt nyújtott, rászolgált a három pontra!
Győzelmével a Kinizsi továbbra is a tabella ötödik helyén áll 25 szerzett ponttal, 4 egységgel kevesebbet gyűjtve, mint a dobogó harmadik fokán található Debreceniek. Folytatás február 16-án, vasárnap hazai környezetben a BME Docler Akadémia (Galaxis) csapata ellenében 19:30-as kezdéssel a Radnótiban! Mindenkit sok szeretettel várunk!
Hajrá Dunakeszi, CSAK A KINIZSI!!!