Női NB I: Fantasztikus produkcióval BME-Kinizsi 2-10!!!

Női Futsal NB I., 7. forduló:
BME Docler Akadémia - Dunakeszi Kinizsi 2-10 (0-5)
Dunakeszi Kinizsi kezdő:
1 - Ősz Csenge
5 - Szekér Anita (C)
7 - Szalkai Kitti
17 - Urbán Anett
88 - Jakab Kata Rebeka

Cserék:
9 - Bánhidi Ildikó
10 - Szabó Krisztina

Vezetőedző:
Biczi Gábor

Kinizsi-gólok:
Szekér Anita 5, Szalkai Kitti 2, Urbán Anett 2, Szabó Krisztina

A mai napon Hölgyeink a BME Docler Akadémia vendégei voltak a Csömöri Sportcsarnokban. BICZI GÁBOR által irányított együttesünk fantasztikus produkcióval ajándékozta meg a kilátogatókat, 10-2-es arányban vertük az egyetemistákat kapitányunk, SZEKÉR ANITA 5-ször volt eredményes, Rajta kívül SZALKAI KITTI és URBÁN ANETT kétszer, míg SZABÓ KRISZTINA egyszer talált az ellenfél kapujába, de JAKAB KATA REBEKA, BÁNHIDI ILDIKÓ és a kapuban ŐSZ CSENGE is nagyszerű teljesítményt nyújtott! Szervezetten, egymást kisegítve védekeztünk, igazi CSAPAT voltunk, így legyűrtük az ismert nehézségeket! Ezen győzelemnek köszönhetően a tabella negyedik helyére léptünk előre 10 ponttal.
Nagyon büszkék vagyunk RÁTOK, CSAJOK, azt hiszem, ezt a győzelmet ajánlhatjuk sérültjeinknek (is): FOGL KATALIN, HEGYI SZILVIA, SÁNDOR ZITA , VÁRUNK VISSZA TITEKET!!!

Folytatás jövő szombaton, október 26-án a bajnoki második Rába ETO ellen a győri Magvassy Sportcsarnokban 15 órás kezdéssel! Ha lehetőségetek van, gyertek, szurkoljunk a CSAJOKNAK, a mai estén is bebizonyították, hogy megérdemlik!!!
BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK, CSAJOK!!! :)
CSAK A KINIZSI!!!