Női NB I: Rába ETO - Dunakeszi Kinizsi 4-0 (1-0)

Női Futsal NB I., 8. forduló:
Rába ETO - Dunakeszi Kinizsi 4-0 (1-0)
Dunakeszi Kinizsi kezdő:
99 - Mátra Borbála
5 - Szekér Anita (C)
7 - Szalkai Kitti
17 - Urbán Anett
88 - Jakab Kata Rebeka

Cserék:
1 - Ősz Csenge
9 - Bánhidi Ildikó
10 - Szabó Krisztina

Vezetőedző:
Biczi Gábor

Hölgyeink a Női Futsal NB I. 8. fordulójában a tabella második helyén álló Rába ETO csapata ellen játszottak rangadót a győri Magvassy Sportcsarnokban. A Biczi Gábor által vezetett Csapatunk 4-0-s vereséget szenvedett, ennek ellenére büszkék lehetünk a Csajokra, hiszen a Szekér Anita, Jakab Kata, Szalkai Kitti, Urbán Anett, Szabó Kriszta, Bánhidi Ildi, Mátra Bori és Ősz Csenge összetételű csapatunk ameddig bírta erővel, pariban volt a győri lányokkal, ahogy már megszokhattuk Tőlük, a Kinizsihez méltóan szívvel-lélekkel küzdöttek! A második félidő elején kis szerencsével fordíthattunk is volna 0-1-ről, igaz, az ETO-nak is voltak lehetőségei.
Megmutatkozott, hogy egy ilyen rangadón mennyire fontos a hosszú kispad, a nagyobb keret, de ez a probléma is meg fog oldódni hamarosan, és jönnek majd az eredmények az ilyen rangadókon is! Addig is segítsük, támogassuk Hölgyeinket, tartsunk össze, mutassuk meg ismét a Kinizsi-család erejét! Nagyon büszkék vagyunk Rátok lányok!!!
A bajnokságban Csapatunk a tabella 5. helyén található 10 szerzett ponttal, 4 ponttal vagyunk lemaradva a felsőházat érő 4. helyezettől, ez a hátrány ledolgozható, segítsük ezen célok elérésében Hölgyeinket!

Folytatás november 3-án, vasárnap 19:00-ás kezdéssel hazai környezetben, a Radnótiban a Tolna-Mözs gárdája ellenében! Gyertek minél többen, megérdemlik a Hölgyek is a támogatást!
Hajrá CSAJOK, CSAK A KINIZSI!!!