Női rájátszás: ETO Futsal Club- Dunakeszi Kinizsi 5-3 (éremátadás videóval)

Vasárnap bronzérmes női csapatunk Ikrénybe utazott, ahol az ETO Futsal Club elleni mérkőzéssel zártuk a szezont. Az izgalmas mérkőzés 8 gólt hozott, mely után a hazaiak örülhettek. A találkozó után ünnepélyes eredményhirdetésre került sor, ahol átadták a bajnoki ezüst- és bronzérmeket, illetve a jól megérdemelt kupákat!

Női NB I rájátszás, 10. forduló:
ETO Futsal Club- Dunakeszi Kinizsi 5-3 (2-0)
Ikrény, 2014. május 25, 9:00
vezette: Horváth Zoltán, Pálfy Éva, Tolnay Annamária
ETO Futsal Club: Mészár Krisztina - Szórádi Nikolett (C), András Franciska, Újvári Krisztina, Vígh Renáta
Cserék: Bocsárdi Eszter - Eva Podova, Szűcs Vivien, Németh Renáta, Manzinger Nóra
Vezetőedző: Molnár Attila

Dunakeszi Kinizsi: Ősz Csenge - Szekér Anita (C), Szalkai Kitti, Szabó Krisztina, Urbán Anett
Cserék: Vella Orsolya, Bánhidi Ildikó
Vezetőedző: Biczi Gábor

Gólszerző: Újvári Krisztina 2, Szórádi Nikolett, András Franciska, Vígh Renáta, illetve Szekér Anita 2, Vella Orsolya

Kiállítva: Ősz Csenge, Szabó Krisztina


A találkozó legelején, a 3. percben vezetéshez jutott a hazai csapat, ekkor Újvári Krisztina talált a kapuba. A 7. percben megduplázták az előnyüket a Rába-partiak, Szórádi Nikolett gólját követően 2-0-s ETO-vezetéssel fordultak a félidő második felére a csapatok. A félidőig volt lehetőségünk a szépítésre, ám ezen lehetőségek kimaradtak, így 2-0-s hazai előnnyel vonultak szünetre a felek.
A második játékrész elején, a 25. percben András Franciska révén már 3 gólos előnyben voltak a hazaiak, ám lányaink nem adták fel, egy perc múlva Szekér Anita 3-1-re alakította az állást, majd a 33. percben ismét Szekér Anita talált a hazaiak kapujába, amivel visszajöttünk a mérkőzésbe. Két perc múlva, a 35. percben egy vitatott szituációt követően az ETO Vígh Renáta találatával újra kétgólos előnyre tett szert. A találkozó hajrájában, a 37. percben kapusunkat, Ősz Csengét kiállította a játékvezető, de csapatunk remekül oldotta meg a védekezést, sőt, a 39. percben Vella Orsolya révén ismét egy gólra zárkóztak lányaink. Az utolsó percben Újvári Krisztina döntött el a találkozó sorsát. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a mérkőzés után a játékvezető Szabó Krisztinát is kiállította második sárga lappal. Az ezüstérmes ETO így egy jó mérkőzésen otthon tartotta a 3 pontot a szezon utolsó mérkőzésén.

A találkozót követően Dr. Drucskó Zoltán, az MLSZ Futsal Bizottságának elnöke adta át ünnepélyes keretek között az ETO Futsal Klubnak járó ezüstérmeket és a 2. helyért járó kupát, míg lányaink a jól megérdemelt bronzérmeket és a 3. helyért járó kupát vehették át!

A bronzérmek átadása (Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub):Az ezüstérmek átadása (ETO Futsal Club):


Gratulálunk az ETO Futsal Clubnak, és a lányainknak is!
Szép volt csajok, büszkék vagyunk Rátok!!!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!!!