Nyáron V. Kinizsi Futsal Tábor!

Az idei nyár sem maradhat tábor nélkül, június végétől immáron ötödik alkalommal várunk Benneteket Futsal Nyári Táborunkba, melyet ismét két turnus formájában rendezünk. Az első hét június 26-tól június 30-ig, míg a második turnus július 3-tól július 7-ig tart majd a szokásos helyszínen, a Radnóti Miklós Gimnáziumban.
A jelentkezők a Kinizsi szakképzett edzőinek, játékosainak irányításával vesznek részt az edzéseken, melyek mellett szabadtéri játékokkal, vetélkedőkkel, illetve kirándulásokkal várjuk a jelentkezőket. A résztvevők háromszori étkezésben részesülnek, így az energia megfelelő pótlásáról is gondoskodunk.

Jelentkezni kortól és nemtől függetlenül Végh Zoltánnál tudtok a vegh.zoltan@dunakeszifutsal.hu e-mail címen vagy személyesen.

Amire szükség lesz: rövid nadrág, sípcsontvédő, sportszár, teremcipő, edzőcipő a kiránduláshoz, kulacs.

Gyertek minél többen, várunk Benneteket sok szeretettel! Töltsük közösen, jó hangulatban, egymást jobban megismerve, futsalozás közepette a nyári szünidő ezen két hetét! További részletekkel hamarosan jelentkezünk! Nyáron is vár a Kinizsi, táborozásra fel!!!