Oroszi László Krisztián a Kinizsi negyedik téli igazolása

Téli új szerzeményeinket bemutató sorozatunk negyedik epizódjához érkezett, a mai részben a csapatunkban duplával debütáló dunaújvárosi fiatalemberrel, Oroszi László Krisztiánnal foglalkozunk.

A Dunaújváros csapatától érkező Oroszi László Krisztián a maga 24 évével a rutinosabb játékosok közé tartozik majd Szente Tamás vezetőedző keretében. A jó felépítésű center 2016 novemberében az Iváncsa KSE csapatában kezdett el foglalkozni a futsallal, ahonnal 2018 márciusában a Dunaújváros alakulatához vezetett az útja. Krisz tagja volt a tavalyi évben a Férfi Futsal NB I-ben 4. helyen végző dunaújvárosi csapatnak, ahol 6 ízben került be a keretbe. A csapatunknál duplával bemutatkozó játékos az őszi idényt is a Dunaferrnél töltötte, ahol Fehér Zsolt vezetőedző 11 bajnoki- és egy Magyar Kupa-találkozón szavazott neki bizalmat. Így újdonsült játékosunk a dunaújvárosi időszakában összesen 18 alkalommal kóstolhatott bele a mai magyar futsal legmagasabb szintjébe. Reméljük, Krisztián ezeket a tapasztalatait Dunakeszin is kamatoztatni tudja, és amellett, hogy ő maga is fiatalnak számít, segítségére lesz a felnőtt csapatban pallérozódó ifjú növendékeink fejlődésének is! A Dunaújváros csapatának  köszönjük az átigazolással kapcsolatban tanúsított pozitív, példaértékű hozzáállását! Isten hozott a Kinizsi családban Krisztián, sikeres időszakot kívánunk Dunakeszin!

Új igazolásaink bemutatása ezzel még mindig nem ért véget, így érdemes lesz gyakran büngészni felületeinket a friss hírekért. Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!