Országos középdöntős az U11-es csapatunk!!! (videóval)

U11-es utánpótláscsapatunk Lámpi Tibi vezetésével a szombati napon U11-es Nyugati régiós döntőn vett részt. A Sportházban megrendezett eseményen a mieink mellett az ETO Futsal Club, az UFC Nagykanizsa és a ZTE FC vettek részt, melynek tétje az országos középdöntőbe jutás volt, ahová a csoport első két helyezett csapata jutott!
Lámpi Tibi a Gulyás Tamás, Csikós Erik - Molnár Csongor Gábor, Pajti Bence, Galovszky Zsolt, Varga Gergő István, Kozma Bence, Kecskeméti Tibor, Vörösmarty Márk, Sipka Dániel összetételű csapatnak szavazott bizalmat.
A torna szokatlan körülmények között zajlott le, ugyanis két egyesületnek, a Nagykanizsának és a Zalaegerszegnek nem voltak futsal igazolásai, az Ő mérkőzéseik edzőmérkőzésnek minősültek, így csoport első helyéről rögtön a két továbbjutó csapat találkozója, a Dunakeszi - ETO mérkőzés döntött.

A Nyugati Regionális döntő Kinizsi-mérkőzéseinek góljai:Dunakeszi Kinizsi - ETO Futsal Club 2-1 (1-1)
Kinizsi-gólok: Varga Gergő István, Pajti Bence
A két továbbjutó csapat mérkőzésén a Rába-partiak szereztek vezetést az első játékrész elején. Lámpi mester csapata azonban sok helyzetet hozó, tetszetős játékot bemutatva egyenlített még a fordulás előtt Varga Gergő István góljával, így 1-1-es állásról folytatódhatott a mérkőzés a szünet után. A második játékrészben is rengeteg lehetőségünk adódott a vezetés megszerzésére, de ez csak az utolsó percben jött össze, ekkor egy szögletet követően Pajti Bence talált a Győriek kapujában, így 2-1-re megnyertük a találkozót.

A két edzőmeccsen:
Dunakeszi Kinizsi - Zalaegerszegi TE 6-3 (2-1)
Kinizsi-gólok: Molnár Csongor Gábor, Pajti Bence, Kecskeméti Tibor, Kozma Bence, Varga Gergő István, Vörösmarty Márk

Dunakeszi Kinizsi - UFC Nagykanizsa 6-1 (2-0)
Kinizsi-gólok: Sipka Dániel 2, Pajti Bence 2, Varga Gergő István 2

Gratulálunk Srácok, szép volt Fúk!
Sikerének köszönhetően U11-s csapatunk május 4-én, vasárnap hazai környezetben, a Radnótiban lép pályára az országos középdöntőben. A menetrendet hamarosan megosztjuk Veletek! Gyertek ki erre az eseményre is minél többen, támogassuk közösen a fiúkat!
Hajrá Dunakeszi, Csak a Kinizsi!!!