PAFC II. - Kinizsi találkozó Esztergomban ma este 20:30-tól

Ma este a 4. fordulóra kerül sor a Regionális Futsalbajnokság Pest megyei csoportjában. Szente Tamás fiai az esztergomi Pézsa Tibor Sportcsarnokban lépnek pályára, ahol 20:30-as kezdéssel a PAFC-mitre II. csapatának vendégei leszünk. Az alábbi cikkel hangolódjunk a mai összecsapásra.

Fiatal csapatunk eddigi három találkozóján két győzelemmel és egy vereséggel zárt, így hat szerzett ponttal a negyedik helyről várhatjuk az esti mérkőzés kezdő sípszavát. A srácok az elmúlt mérkőzéseken bíztató produkciót mutatnak, a játék is kezd egyre jobb lenni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy fiatal növendékeink még mindig a tanulás fázisában vannak, így természetes, hogy előfordulnak hibák, amelyek kijavításán kevényen dolgozik a csapat az edzéseken. Ami a fiúk eredményességét illeti, a szerzett gólok tekintetében Skulka Botond és Simon Viktor is nagyszerű szériát produkál, hiszen mind a ketten mind a három találkozón eredményesek tudtak lenni.

A PAFC-mitre II. csapata szintén két győztes meccsel és egy vereséggel zárta a pontvadászat első három játéknapját: a rajton Gödöllőn, a Főnix ISE ellen aratott 7-4-es sikert a piliscsabai alakulat, majd jó sorozatát hazai pályán folytatta a Tóalmás elleni 9-4-es győzelemmel, míg a legutóbbi fordulóban a Vác otthonában maradt pont nélkül a csapat, ahol szintén 9-4-es eredmény született. A csapat házi góllövőlistáját Koller Tamás vezeti hat találatával, őt a négy gólig jutó Bogárdi Patrik és a három gólos Gruber Bálint követik.

A PAFC II. csapatával ugyan még nem találkoztunk, ám a két egyesület közös múltjának hat találkozó már a részét képezi: a hat NB II-es bajnokin öt Dunakeszi siker mellett 1 döntetlen szerepel a felek tözös történelemkönyvének eddigi fejezeteiben, a párharc összesített gólkülönbsége 47-17 a Kinizsi javára. Viszont az elmúlt négy mérkőzés már igazi rangadónak számított, szoros, kiváló meccseket hoztak a csapatok találkozói. Reméljük, ehhez a feladathoz is felnőnek fiatal növendékeink, és ismét egy újabb kiváló mérkőzés kerül be a felek közös történelmébe.

Szurkoljatok ma este fiainknak, az eredmény követésére facebook oldalunkon keresztül lesz lehetőségetek, a mérkőzés előtti postunk hozzászólásai között számolunk be a találkozó legfontosabb momentumairól. A következő hazai mérkőzésünkre sem kell már sokat várni: október 16-án (kedden) 20 órától az eddig veretlen Üllői DSE csapatát látjuk vendégül a Szent István Általános Iskolában. Arra a találkozóra is sok szeretettel várunk Benneteket, buzdítsuk közösen fiainkat, izgalmas, jó mérkőzésre van kilátás! Hajrá Dunakeszi, csak a Kinizsi!

A bajnokság állása:
181008_PAFC2_DK_tabella

Regionális Futsalbajnokság, Pest megyei csoport, 4. forduló:
PAFC-mitre II. - DUNAKESZI KINIZSI FUTSAL
Esztergom, Pézsa Tibor Sportcsarnok
2018. október 8. (hétfő), 20:30

A forduló többi találkozója:
181008_PAFC2_DK_menetrend