Papa a veszprémi meccsről

Itt ülünk Papával még a lelátón. A meccs hatása alatt értékelte a látottakat:

"Sajnos a lelátóról kellett végignéznem a meccset, ami abból a szempontból volt csak számomra szerencsés, hogy innen olyan dolgokra is tudtam figyelni, koncentrálni amire a kispadról nem.

A mérkőzést az első félidőben saját javunkra fordíthattuk volna, ha azokban a szituációkban, amiket kiharcoltunk magunknak jobb döntéseket hozunk - gondolok itt a hat ziccerre. Ellenfelünknek a mai napon az első félidőben egy-két lehetősége adódott, amit könyörtelenül ki is használtak.

A második játékrészben minden olyan dolog szerepet játszott, ami az elmúlt két hónapban ránk vonatkozik. Nem elég az, hogy sérültjeink továbbra sem épültek fel, további sérülések és betegségek tizedelik a csapatot.

itt következik be az a dolog ami ellen nem tudunk tenni, azaz közel ötszáz néző látja, hogy mi történik a játéktéren, de a játékvezetők mégis másképp döntenek (ekkor hangosan kacagott mellettem két veszprémi szurkoló, hogy ilyet ők még nem láttak).

Mindent összevetve gratulálok a Veszprémnek, egy masszív, erős csapat benyomását keltették az első perctől kezdve, megérdemelten győztek.

Nincs időnk azonban keseregni, szomorkodni. Holnapi naptól már csak a DEAC elleni hazai mérkőzésre koncentrálunk, ahol mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy otthon tartsuk a három pontot és ezzel életben tartani azt a reményünket, hogy a szezon közepénél a legjobb hat csapat között legyünk.

Köszönjük azoknak a lelkes szurkolást, akik elkísérték a csapatot!"

Fél óra múlva Gödön kezdi meg a ma meccsét az NB II-es csapatunk! Drukkoljunk nekik is! Talán ők ma nagyobb sikerrel járnak...

Jó pihenést, szép estét mindenkinek!