Papa értékelése a BME Docler elleni meccsről

Papa az alábbiak szerint látta a tegnapi mérkőzést:

"Nincs nálam boldogabb, és egyben szomorúbb ember ma a Magyar Futsal társadalomban az biztos! Azt hiszem, erre mondják, egyik szemem sír a másik nevet…

Kettős érzéseim vannak a mérkőzést illetően!
Először is úgy érzem egy jobb erőkből álló csapat ellen, végig pariban tudtunk lenni, mindenki tette a dolgát, amit az öltözőben a meccs kezdete előtt megbeszéltünk.
Rengeteget dolgoztunk védekezésben, próbáltuk a gyors (egyetemista) srácokat minél távolabb tartani a kapunktól, ami helyre közel sikerült is, ha épp rosszul zárt a védekezésünk Tóth Gyula ismét a helyén volt!
Mai meccsen az első félidőben nem volt szép játék, nem voltak szép cselek itt igazi kiélezett taktikai harc folyt a pályán, amihez a játékosok mind a két oldalon partnerek voltak!
Voltak a mérkőzésnek olyan periódusai ahol azt hittük egy új sport vetette fel fejét, ahol futsal közben talajgyakorlatokat kell bemutatni, esnek kelnek, színészkednek, majd sértődötten néznek a sporttársakra, hogy „ez nem volt fault sporikáááááám”?
Kötve hiszem, hogy Angulo mester edzéseken az esek, kelek, gyakorlatokat vezényelné számukra…
Biztos, hogy nem így van hisz saját bőrünkön tapasztaltuk milyen jól futsaloznak, ha a játékkal foglalkoznak!

Második félidőben már egy sokkal izgalmasabb találkozó kerekedett ki az össze csapásból, ehhez kellett, hogy valamelyik csapat megszerezze a vezetést!
Ahogy telt a meccs egyre nehezebb dolgunk volt, rövid a kispad az ismert okok miatt… hát még milyen, amikor 2 játékosom a kiállítás sorsára jut…
Nehéz elmondani mit érzek a két kiállítás követően, maradjunk annyiban a sporttársak remek játékvezetők, aki több éles mérkőzést levezényelt már, nemhiába, az egyikük a FIFA keret tagja! 
Biztos abban a két kiélezett helyzetben, amikor ítélnie kellett jó döntést hozott…
Kérdés lehet, amikor Takácsot utolsó emberként faultolta Andorka a második félidő hajrájában… miért csak sárga lappal büntette… De ez már a múlt előre fele kell tekinteni, menni, dolgozni tovább!

Ettől eltekintve maradéktalanul úgy érzem, ha van Temesi és Varga, nincs a két piros lap, akkor ma 3 pontot hozunk el a MAFC otthonából, talán még most is 5-4 be játszanánk, csak 2 emberrel pluszban, frissebben…

Egy jó hangulatú igazi parázs meccsen vagyunk túl, valami elindult a csapaton belül, aminek borzalmasan örülök! Van összetartás, küzdünk egymásért!
Amennyiben ezt tudjuk folytatni, szép szezon elé nézünk!" 

Csak a Kinizsi!