Papa értékelése a pénteki meccsről

Vezetőedzőnket, Fehér Zsoltot, 'Papát' kérdeztük a pénteki mérkőzést követően, hogy látta a találkozót:

"Tudtuk jól, hogy a MVFC BERETTYÓÚJFALU egy nagyon jó erőkből álló csapat, több éve együtt vannak ráadásul a válogatottban is állandó kerettagoknak számítanak!

Jól kezdtük a találkozót, minden olyan dolog, amit az öltözőben beszéltünk megvalósult. Helyzeteink voltak amikből legalább egyet gólra kellett volna váltani és akkor tudtuk volna játszani a saját játékunkat, hogy ne nekünk kelljen az eredmény után futni. Aztán egy nagy egyéni hibát követően megszerezte ellenfelünk a vezetést. Senki nem kérte Bita Lacit, hogy utolsó emberként cselezgessen ő mégis így döntött…. Akkor már érezni lehetett, hogy a Berettyó játéka jobban érvényesül, mint a miénk. Ezekben a percekben Tóth Gyula bravúrjai tartották meccsben a csapatot, aki az egész mérkőzésen parádés kapus teljesítménnyel rukkolt elő!

Úgy jöttünk ki a második félidőre,hogy a saját javunkra fordítjuk a találkozót, amire a lehetőségünk meg is lett volna, hisz volt a mérkőzés közepén egy jó 5-6 percünk, amikor a Berettyó bele aludt a találkozóba. Sajnos nem tudtuk ezt kihasználni, csak az egyenlítésre futotta erőnkből! Ekkor az Újfalu egy nagyobb sebességre kapcsolt, amit már nem tudtunk jól lereagálni…

Több ilyen pörgős kiélezett mérkőzésre van szükségünk ahhoz, hogy egy igazán jó, masszív NB I-es csapattá váljunk!

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves szurkolónknak, hogy ilyen szép számmal kilátogattak az első hazai NB I-es mérkőzésünkre! Dolgozunk tovább, hogy idén minél több sikeres meccset vívjunk meg együtt."

Csak a KINIZSI!